UŽASNUTE KOMŠIJE DRAGANE KOJA JE BEBU BACILA U SEPTIČKU JAMU: Radila u prodavnici sve dok nije otkrivena JEZIVA ISTINA
Foto: Dragana Udovičić

otkrili sve

UŽASNUTE KOMŠIJE DRAGANE KOJA JE BEBU BACILA U SEPTIČKU JAMU: Radila u prodavnici sve dok nije otkrivena JEZIVA ISTINA

Crna Hronika -

Dragana R. (26) iz Malog Popovića sumnjiči se da je, nakon što se porodila, dete bacila u septičku jamu ili poljski ve-ce.

Za ovaj slučaj saznalo se kad je žena otišla u bolnicu zbog zdravstvenih komplikacija.

Budući da je konstatovano da se žena nedavno porodila, a da nije želela lekarima da priča o bebi, obaveštena je policija.

- Policija je otišla do njene kuće i pretražila je. Telo bebe pronađeno je u okviru dvorišta kuće u kojoj je Dragana živela, u septičkoj jami ili poljskom veceu - kaže izvor iz istrage.

Dragana R. u kući živi sa sestrom, dvojicom braće i majkom, pričaju meštani Malog Popovića. Kako dodaju, u pitanju je porodica koja se doselila sa Kosova. Draganin otac je, dodaju, preminuo.

Pojedine meštane je vest iznenadila jer, kako tvrde, nisu ni znali da je Dragana, koju opisuju kao kulturnu devojku, trudna.

- Dragana je zaposlena u jednoj prodavnici u susednom mestu Glogovac. Suprug ju je video u petak ili subotu, sustigla ga je dok je bio na biciklu. Do tog dana je radila u prodavnici. Niko nije znao da je trudna niti se to primećivalo - priča jedna meštanka.

Kako se saznaje, istragu je vodilo najpre Više javno tužilaštvo u Jagodini za krivično delo teško ubistvo, ali se ipak sada predmet nalazi u Osnovnom javnom tužilaštvu, a delo je kvalifikovano kao ubistvo deteta pri porođaju. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od šest meseci do pet godina.

Naložena je odbukcija tela bebe i čekaju se nalazi.

Dragana R. i dalje se nalazi u bolnici i njeno saslušanje u tužilaštvu tek sledi.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track