AFERA REKET! Tužiteljka traži: Oduzmite Bokiju 13 svu luksuznu garderobu!
Foto: Pritnscreen/Fb

AFERA REKET! Tužiteljka traži: Oduzmite Bokiju 13 svu luksuznu garderobu!

Crna Hronika -

Tužiteljka skopskog tužilaštva, koje vodi postupak protiv Bojana Jovanovskog, poznatijeg kao Boki 13, juče je u završnoj reči pred presudu izjavila da smatra da je u potpunosti dokazano da je bivša zvezda srpskih rijalitija u torbi "luj viton" uzela reket od 1,5 miliona evra.

Prema optužnici, Jovanovski je to uradio "kako bi kod bivše tužiteljke, optužene Katice Janeve, izdejstvovao puštanje na slobodu za biznismena protiv kog se vodio postupak".

Tužilaštvo je zatražilo i da se od Bokija 13 zapleni sva luksuzna garderoba kao dokaz da je nezakonito prisvajao novac.

- Postavlja se pitanje kako je odsedao u luksuznim hotelima i kupovao skupocenu odeću kada je bio nezaposlen - rekla je tužiteljka i navela i da ne stoje navodi odbrane Jovanovskog da je pred putovanje u Milano na ruke dobio 150.000 evra od porodice čuvenog srpskog tekstopisca Marine Tucaković, namenjenih za kupovinu lekova i odeće za nju, o čemu je pred sudom svedočio Marinin suprug Futa Radulović.

foto: Damir Dervišagić

- To nije tačno, Marina Tucaković je jednom od njega tražila novac i obećavala da će mu vratiti kad uzme honorar. Nije imala 5.000 evra, a dala je njemu 150.000 evra - prokomentarisala je ona.

Tužiteljka se osvrnula i na najavu rijaliti zvezde da će biti "predsednik koji će nadmašiti Tita".

- Svako ima pravo da sanja - rekla je.

Kurir.rs/J. Spasić/foto screenshot, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track