Najnovije vesti

OVO JE CRNOGORAC LIKVIDIRAN U MARBELJI: Dovođen u vezu sa ubistvom Pukanića, a zbog čuvene pljačke robijao u Srbiji
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

likvidiran

OVO JE CRNOGORAC LIKVIDIRAN U MARBELJI: Dovođen u vezu sa ubistvom Pukanića, a zbog čuvene pljačke robijao u Srbiji

Crna Hronika
12:34h

Miloš Peruničić iz Bara, koji je likvidiran u Marbelji, dovođen je u vezu sa ubistvom hrvatskog novinara Ive Pukanića 2009. godine u Zagrebu.

Peruničić je u vreme ubistva Pukanića robijao u zatvoru u Srbiji i to u Sremskoj Mitrovici, zbog čuvene pljačke "Delta banke" u Beogradu.

foto: printscreen

- Peruničić je zbog pljačke banke, u kojoj je prema presudi, učestvovao sa Željkom Milovanovićem, koji je kasnije pravosnažno osuđen na 40 godina zatvora kao direktni izvršilac ubistva Ive Pukanića, bio osuđen na šest godina. Prema tvrdnjama, koje su se mogle čuti na suđenju, Peruničić je upravo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, upoznao Bojana Gudurića i Roberta Matanića, kojima se sudilo za ubistvo vlasnika hrvatskog "Nacionala - kaže izvor i podseća da se kao organizatoru kriminalne grupe koja je stajala iza ubistva Pukanića sudilo Sretenu Jociću, poznatijem kao Joca Amsterdam, ali je on pravosnažno oslobođen tih optužbi.

Majka sve negirala

Snežana Peruničić, majka Miloša Peruničića govorila je za Press da je njen sin bio u zatvoru u Sremskoj Mitrovici kada je Pukanić ubijen. Snežana je demantovala priče da je Miloš saslušan u specijalnom tužilaštvu u vezi sa njegovim učešćem u atentatu na vlasnika „Nacionala". (Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja