NA VEST O TRAGEDIJI U CENTRU BEOGRADA, suze, vriska i jauci ispred zgrade

OVO JE DOKTORKA SA VRAČARA: Bila je svetski poznati hirurg, muž i sin zagrljeni u suzama gledali kako odnose telo (FOTO)

Crna Hronika -

Muž i sin razvalili vrata da spasu uglednu lekarku i vlasnicu bolnice u Beogradu ali kasno, spasa joj nije bilo

BEOGRAD - Vest o tragediji koja se danas u prepodnevnim satima dogodila u centru Beograda, na Vračaru, uznemirila je kolege V.A., doktorke za koju se sumnja da je sebi oduzela život u porodičnom stanu u kojem je živela.

foto: Kurir

Kako Kurir nezvanično saznaje, ugledna doktorka - inače plastični hirurg svetskog glasa i vlasnica poznate bolnice u Beogradu, navodno je rekla mužu i sinu da ide u kupatilo, a pošto odatle nije izašla duže vremena oni su se zabrinuli.

Suze, vriska i jauci: Muž i sin zagrljeni gledali kako odnose njeno telo

Nakon uviđaja policije, telo doktorke odneli su pogrebnici, a u momentu kada je iz zgrade izneto telo, devojka koja je bila među rodbinom počela je da vrišti i neutešno plače. Sin i suprug su zagrljeni i u suzama sve vreme stajali ispred zgrade, sve dok pogrebna kola nisu odnela telo.

foto: Kurir

Kad su videli da ne otvara, razvalili su vrata i odmah pozvali hitnu. Međutim, spasa joj nije bilo. Navodno, pored nje je ležao i nož.

1 / 7 Foto: Kurir

Doktorka je bila ugledni član svoje struke, a svojih 18 godina iskustva u ovoj grani hirurgije sticala je usavršavajući se širom sveta - u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu. Bila je dobitnica američke nagrade u oblasti lečenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture, kao i učesnica mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa, te autorka više od 40 naučnih radova. Bila je stručnjak za estetske operacije lica i grudi, kao i preoblikovanja tela.

foto: Kurir

Najvažnije, pokrenula je inicijativu da se svim ženama u Srbiji - onkološkim pacijentima, omogući operacija rekonstrukcije dojki posle mastektomije čime je omogućena besplatna intervencija.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track