POZADINA ZLOČINA U NOVOM SADU Komšije: Strašno je što je ubio brata zbog novca
Foto: Tamara Trajković

ISTRAGA

POZADINA ZLOČINA U NOVOM SADU Komšije: Strašno je što je ubio brata zbog novca

Crna Hronika -

Radoslav Murgaški (49), koji je hicima iz pištolja ubio brata Žareta (46) u dvorištu porodične kuće u naselju Klisa u Novom Sadu, navodno je to uradio zbog sukoba oko nasledstva!

Podsetimo, zločin se dogodio u petak po podne, i to ispred kuće u kojoj je Žare živeo sa ženom, decom i nepokretnom majkom Dragicom, o kojoj je brinuo.

"Žare je bio divan čovek, ali se s bratom sukobio posle smrti oca Milorada jer je Radoslav tvrdio da je oštećen za nasledstvo, u šta niko nije verovao. Navodno, njihova majka je pre nekoliko godina htela da proda plac u blizni kuće, a Radoslav je zahtevao svoj deo iako je sve bilo ranije podeljeno na ravne časti. Majka ga u prodaju nije uključivala jer nikada nije brinuo o njoj", pričaju komšije:

"Oglas za prodaju stana bio je istaknut i na profilu Dragičine snaje, a cena je bila 120.000 evra ili zamena za neku nekretninu. Strašno je da je Radoslav zbog novca ubio brata i unesrećio život celoj porodici! On je uvek bio ljubomoran na brata, koji je bio sposobniji", kažu potresene komšije.

Kurir/J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track