PORUKA KOJU JE POZNATA DOKTORKA OSTAVILA PRE SAMOUBISTVA OSTAVILA SVE U ČUDU Da li je ovo zapravo bio njen poziv U POMOĆ
Foto: Kurir, Printscreen

tragedija

PORUKA KOJU JE POZNATA DOKTORKA OSTAVILA PRE SAMOUBISTVA OSTAVILA SVE U ČUDU Da li je ovo zapravo bio njen poziv U POMOĆ

Crna Hronika -

Beogradska doktorka i plastični hirurg V. S. A. pronađena je danas sa ranama od noža u luksuznom stanu na Vračaru, prema dosadašnjim navodima, doktorka je izvršila samoubistvo.

Njena poslednja objava na Fejsbuku čini njenu odluku da digne ruku na sebe još čudnijom i neverovatnijom.

"Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi pre nas susrelo sa istom sudbinom i preživelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch - i to će proći " napisala je na svom Fejsbuk proilu.

Objava je postavljena usred vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa u zemlji, 8. aprila.

Mesec dana potom, oglasila se fotografijom i kratkom porukom.

foto: Printscreen Facebook

"Neka su nam se kafane otvorile! Živeli!", napisala je uz fotgrafiju na kojoj pozira sa maskom pod bradom, nasmejana i sa čašicom u ruci.

Telo doktorke pronašli su suprug i sin. Videvši da se predugo zadržala u kupatilu i da se ne odaziva, razvalili su vrata kupatila i zatekli jeziv prizor. Inače suprug V. S. A. je bivšeg člana UO Partizana. Hitna pomoć je 45 minuta pokušavala da reanimira 50-godišnju ženu, ali bez uspeha.

Pored tela pronađen je nož sa sečivom dugim preko 20 centimetara. Na grudima žene, u visini srca, bile su vidljive dve ubodne rane. Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a telo je odneto na obdukciju.

Kurir.rs/Telegraf

Foto printscreen

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track