POSLEDNJI OPROŠTAJI OD DOKTORKE, POČIVAJ U MIRU! Poruke u čituljama RASPLAKALE mnoge! Bila si vrhunski prijatelj
Foto: kurir

Tuga Oproštaj od poznate doktorke

POSLEDNJI OPROŠTAJI OD DOKTORKE, POČIVAJ U MIRU! Poruke u čituljama RASPLAKALE mnoge! Bila si vrhunski prijatelj

Crna Hronika -

Tragična smrt čuvene doktorke plastične hirurgije Violete Skorobać Ašanin (50), potresla je sve, a od nje se u čituljama opraštaju njene mnogobrojne kolege koje su cenile i poštovale njen rad.

foto: kurir

- U nama i sa nama ostaće zauvek tvoj divni osmeh, energija i vedrina - u potpisu ispod čitulje u novinama stoji potpis Asocijacija privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, dok je drugi od dijagnostičarskog centra Hram - Poslednji pozdrav dragoj koleginici.

Tugu za njom iskazali su i članovi Srpskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, sa predsednikom udruženja profesor Nenad Stepić.

- Draga maco, bila si vrhunski stručnjak, požrtvovani lekar, odani kolega i veliki prijatelj. Zbog izuzetnog doprinosa razvoju plastične, rekonstuktivne i estetske hirurgije tvoj prerani odlazak nenadoknadljiv gubitak za struku u Srbiji i regionu. Zauvek ćeš živeti među nama jer voljeni nikada ne umiru sve dok žive oni koji ih se sećaju.

foto: Kurir

Podsetimo, dr Violeta Skorobac Ašanin je u nedelju oko 12 sati rekla mužu i sinu da ide do kupatila, a kako dugo nije izlazila, njih dvojica su se zabrinuli i počeli da je dozivaju.

- Nije im otvarala, pa su razvalili vrata i zatekli je sa dve rane na grudima, dok je nož bio pored. Navodno, Violeta je dva puta sebi zarila nož u grudi. Sečivo joj je probilo srce - podseća izvor iz istrage.

Inače, pokojna doktorka bila je plastični hirurg i vlasnica privatne klinike, na koju su dolazile i mnoge poznate ličnosti sa javne scene.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja