POLICIJSKI NAČELNIK DIVLJAO USRED NOĆI: Odbio alko-test i pobegao! Kolege ga pod rotacijom jurile po Zemunu
Foto: S.U.

NIJE MU PRVI PUT

POLICIJSKI NAČELNIK DIVLJAO USRED NOĆI: Odbio alko-test i pobegao! Kolege ga pod rotacijom jurile po Zemunu

Crna Hronika -

Policijski službenik Darko Stojanović odbio je da uradi alko-test kada su ga zaustavile kolege iz saobraćajne policije, a potom je službenim vozilom pobegao sa lica mesta i za njim je bila raspisana potraga.

Stojanović, inače načenik Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije u MUP zaustavljen je u Prvomajskoj ulici oko 3.30 ujutro.

Policija je prvo zaustavila Dalibora Stojanovića, brata načelnika Sektora za analitiku, a ubrzo je za njim na lice mesta i službenim automobilom marke "škoda" stigao i Darko Stojanović.

Policajci su Darku Stojanoviću tražili da ga alko-testiraju, međutim on se okrenuo, seo u službeni automobil kojim je došao i brzo otišao sa lica mesta.

Policija je krenula u poteru za njim uz upaljenu rotaciju, međutim Stojanović je odbio da se zaustavi. Policija ga je izgubila iz vida kada je skrenuo s puta u naselje.

Do incidenta je došlo kada su se braća Stojanović sa dva automobila vraćala sa rođendana. Darkov brat je alkotestiran, a potom sproveden na treženje, dok je Stojanović pobegao s lica mesta.

Kako saznajemo ovo nije prvi put da je Stojanović napravio incident, pre nekoliko meseci on je disciplinski kažnjen jer je iz policijske stanice hteo da pusti bratanca koji je priveden.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track