CARINICI ZAUSTAVILI SRPSKI KAMION NA BAJAKOVU PA SE ZAPREPASTILI: Vozač slagao da prevozi stočnu hranu, a ovo su zatekli
Foto: Uprava carina Srbije

U toku je kriminalističko istraživanje

CARINICI ZAUSTAVILI SRPSKI KAMION NA BAJAKOVU PA SE ZAPREPASTILI: Vozač slagao da prevozi stočnu hranu, a ovo su zatekli

Crna Hronika -

U teretnom vozilu sa srpskom registracijom, pri ulasku u Hrvatsku na prelazu Bajakovo, granični policajci pronašli su danas devet državljana Avganistana, saopštila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Prilikom granične kontrole na Međunarodnom putnom graničnom prilazu Bajakovo, policijski službenici granične policije su oko 10.40 sati zaustavili su teretno vozilo srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Srbije, prenela je sinoć Hina.

Od robe koja je prevožena u vozilu prijavljen je tranzit tereta "dodatak stočne hrane kalcijum-fosfat" kroz Hrvatsku prema Sloveniji.

Pregledom unutrašnjosti vozila, policijski službenici pronašli su devet osoba u pokušaju nezakonitog ulaska u Hrvatsku, skrivenih u unutrašnjem prostoru cisterne. Reč je o državljanima Avganistana, starosti od 19 do 23 godine koji nisu pokazali znakove ugroženog zdravlja.

U toku je kriminalističko istraživanje kojim će biti utvrđene sve okolnosti događaja.

(Kurir.rs/Tanjug/ FOTO: Uprava carina/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track