UŽAS U NEGOTINSKOM ZATVORU: Zorana (38) priveli zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja pa ga našli mrtvog
Foto: Zorana Jevtić

u ćeliji centralnog zatvora

UŽAS U NEGOTINSKOM ZATVORU: Zorana (38) priveli zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja pa ga našli mrtvog

Crna Hronika -

Negotinac Zoran M. (38), izvršio je samoubistvo u ćeliji Centralnog zatvora u Negotinu gde je bio smešten nakon određenog pritvora do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivična dela razbojništvo, ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti, nasilničkog ponašanja i ugrožavanja siigurnosti.

Iako je istraga njegovog samoubistva još u toku, dosadašnji pokazatelji upućuju na to da se Zoran ubio u nedelju tako što je iscepao krevetski čaršav, napravio omču i zakačio je za držač o televizor.

Prema nezvaničnim saznanjima, Zoran M. je bio zavisnik od psihoaktivnih supstanci.

On je bio osumnjičen da je sa svojim prijateljem, naoružan bokserom i metalnom šipkom, iznudio novac od P. Ž, a zatim žrtvu zajedno sa saučesnikom, isprskao po očima CS sprejem. Odmah nakon toga, Zoran M. je sa saučesnikom otišao do kuće T. A. gde su polomili ogradu prizemne terase i izbušili mu sve četiri gume na automobilu.

Zatim je Zoran M. pokušao da repetira vazdušni pištolj uz pretnju da će ubiti T.A. i još dvojicu prisutnih. Odmah je pozvana policija, a Zoran M. i njegov saučesnik su tada nasrnuli na organe reda.

(Kurir.rs/B.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track