MUP SE OGLASIO: Nije tačno da su pripadnici MUP bili sa Jovanovićem
Foto: Zorana Jevtić

incident ispred fizio centra na novom beogradu

MUP SE OGLASIO: Nije tačno da su pripadnici MUP bili sa Jovanovićem

Crna Hronika -

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da su apsolutno netačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da su pripadnici MUP-a, koji su zaduženi za zaštitu Čedomira Jovanovića, bili sa njim u trenutku incidenata koji su prijavljeni policiji.

Nijedan policijski službenik, koji je zvanično zadužen da brine o bezbednosti Čedomira Jovanovića, nije bio angažovan nakon njegovog izlaska iz bolnice.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja ispred "Fizio centra" u Novom Beogradu, koji su u subotu i danas prijavljeni policiji.

O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu policija preduzima neophodne mere i radnje na rasvetljavanju prijavljenih događaja, navedeno je u saoppstenju.

Podsetimo, Čedomir Jovanović napao Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje je Jovanović, prema navodima medija, u subotu tukao reketom vlasnika te klinike Ž. I.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja