OBUSTAVLJENA ISTRAGA PROTIV ZVONIMIRA KOSTIĆA: Hapšen u Durmitoru, ali nije član klana!
Foto: Kurir

Više tužilaštvo u beogradu

OBUSTAVLJENA ISTRAGA PROTIV ZVONIMIRA KOSTIĆA: Hapšen u Durmitoru, ali nije član klana!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu obustavilo je istragu koja je u junu 2017. godine bila pokrenuta protiv Zvonimira Kostića zbog sumnje da je nedozvoljeno nosio oružje.

Kako Kurir saznaje, posle prikupljanja svih dokaza i detaljne istrage, tokom koje je u Kriminalističkom centru u Visbadenu u Nemačkoj veštačen i Kostićev mobilni telefon, tužilaštvo je stavilo tačku i zaključilo da nema dokaza da je Kostić počinio krivično delo ili bio deo kriminalnih klanova.

Zvonimir Kostić, podsetimo, bio je uhapšen 1. juna 2017. u restoranu "Durmitor" u Beogradu. Lisice na ruke tada su stavljene još devetorici muškaraca, a u akciji policije tada su pronađena dva pištolja.

- Tačno je da je Više tužilaštvo u Beogradu obustavilo istragu koja je protiv mene bila pokrenuta. Od prvog dana tvrdio sam da nemam apsolutno nikakve veze sa škaljarskim klanom, kako mi se to pripisivalo, ali ni sa jednom drugom kriminalnom grupom niti izvršenjem krivičnih dela. Upravo je i Više tužilaštvo te moje navode sada i zvanično potvrdilo - kratko je Kostić rekao za Kurir.

(Kurir.rs/J. S. /foto Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track