ISTI VOZ IMAO DVE NESREĆE U JEDNOM DANU: Teretnjak koji se sudario kod Šapca i usmrtio bračni par, ponovo udario u auto
Foto: Kurir/T.Ilić

užas

ISTI VOZ IMAO DVE NESREĆE U JEDNOM DANU: Teretnjak koji se sudario kod Šapca i usmrtio bračni par, ponovo udario u auto

Crna Hronika -

LOZNICA – Teretni voz koji je išao iz Loznice ka Brasini na pružnom prelazu kod nekadašnje ‘’Viskozine’’ kapije tri, na putu Loznica – Banja Koviljača, sudario se sa putničkim automobilom marke ‘’polo’’ lozničkih registarskih tablica danas oko 17 časova.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo nastradalih osoba i samo je pričinjena materijalna šteta na automobilu koji je udaren i zadnji, levi deo. Sudeći po šteti na vozilu ono se kretalo iz pravca Loznice ka Banji Koviljači.

foto: Kurir/T.Ilić

Inače, prema informacijama sa lica mesta, ovo je isti teretni voz koji je danas oko 11 sati učestvovao u stravičnoj saobračajnoj nesreći u Zminjaku, kod Šapca, u kojoj je nastradao bračni par, a njihova dva sina su povređena. Samo je sada bio drugi mašinovođa i sve je prošlo bez težih posledica.

foto: Kurir/T.Ilić

U toku je uviđaj i prekid železničkog, ali i putničkog saobraćaja, pošto je kompozija posle udara ostala na pružnom prelazu i onemogućila prolazak vozila magistralnim putem Loznica - Banja Koviljača. Ovaj pružni prelaz nema rampu, ali je propisno obeležen.

Kurir.rs/T.Ilić

Foto T. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track