PRVE SLIKE LAŽNIH PASOŠA KOŽARA I HADŽIĆA Pogledajte samo kakva su imena odabrali, a nije slučajno ni što su slovenački!
Foto: MUP RS

raspliće se klupko posle likvidacije

PRVE SLIKE LAŽNIH PASOŠA KOŽARA I HADŽIĆA Pogledajte samo kakva su imena odabrali, a nije slučajno ni što su slovenački!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Alan Kožar i Damir Hadžić, koji su prošle nedelje likvidirani ispred vile na Krfu, po povratku s plaže i sa čak 29 hitaca, proputovali su niz zemalja koristeći lažne slovenačke pasoše.

Desne ruke škaljaraca neometano su prelazile granice više evropskih zemalja, išle u Antaliju, pa u Grčku, a da niko nije ni primetio da je reč o falsifikatima, očigledno izuzetne izrade.

U skladu sa pasošem, dvojac je osmislio verodostojna imena za tu nekadašnju SFRJ republiku.

Hadžić je koristio ime Martin Pospišek, a Kožar Robert Bitenc. Njih dvojica su za Kotorane navodno i ubijali. Podsetimo, grčka policija je u vili na Krfu u tku uviđaja pronašla 11.500 evra i municiju.

Nije čudo što je dvojac falsifikovao slovenačke pasoše. Osim što je reč o članici EU, Slovenija je jedna od retkih zemalja na svetu i EU članica čijim građanima nisu potrebne vize za mnoge prekookeanske destinacije, uključujući i Sjedinjene Države!

(Kurir.rs/Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track