KRSTILA SE I POLICIJA U PRESRETAČU Divljao 225,8 na auto-putu kod Beograda! Presešće mu volan kakve su mu kazne zalepili
Foto: S.U., Ilustracija

nasilnička vožnja

KRSTILA SE I POLICIJA U PRESRETAČU Divljao 225,8 na auto-putu kod Beograda! Presešće mu volan kakve su mu kazne zalepili

Crna Hronika -

Pripadnici Uprave saobraćajne policije podneli su prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje protiv vozača (34) koji je na auto-putu upravljao automobilom brzinom od 225,8 km na čas na delu gde je ograničenje brzine 80 km na čas, saopštio je MUP.

Kako se navodi, pripadnici Uprave saobraćajne policije su na auto-putu Šid-Beograd, kod Beograda, prilikom kontrole saobraćaja tzv. presretačem zaustavili vozača ''audija'' koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Vozaču je određen pritvor od 12 sati, a Prekršajni sud odredio mu je kaznu rada u javnom interesu od 256 sati, novčanu kaznu od 140.000 dinara, 23 kaznena poena i 12 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Budući da je, kako s neprilagođena brzina najčešći faktor nastanka saobraćajnih nezgoda, MUP apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila postojećim zakonskim normama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track