Najnovije vesti

Dva motora sletela s puta, četvoro povređeno

Nesreća

Dva motora sletela s puta, četvoro povređeno

Crna Hronika
Na Kružnom putu, od Rakovice ka Ibarskoj magistrali, četiri osobe su teže povređene

BEOGRAD - Na Kružnom putu, od Rakovice ka Ibarskoj magistrali, jutros u 8.22, dva motocikla su sletela sa puta na krivini i četiri osobe su teže povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedan muškarac (41) je bio bez svesti, sa otvorenim prelomom leve noge i zdrobljneim kostima, dok je njegova saputnica (35) slomila levo koleno i zadobila tupu povredu stomaka, što može biti teška povreda, pa su prebačeni u Urgentni centar.

Muškarac (34) sa drugog motora ima tupe povrede kolena i stomaka, a žena (33) je povredila koleno i oni su takođe prebačeni u Urgentni centar.

Prethodne noći dogodile su se još četiri saobraćajne nesreće, od kojih je najteža bila na autoputu, od Šimanovaca prema Šidu, kada je ekipa beogradske Hitne pomoći, pomagala kolegama iz Rume i od četvoro povređenih prevezla u Urgentni centar muškarca (56), kod koga se sumnja na prelom baze lobanje.

Beogradu je u Ulici Slobodana Lale Berberskog u saobraćajnoj nesreći povređena osmogodišnja devojčica, koja je prebačena u Institut za majku i dete.

U ulici Vojvode Stepe muškarac (43) je zadobio razderotinu čela i tupu povredu oka, ali nije gubio svest, ugruvao je grudni koš i posekao natkolenicu i prevezen je u Urgentni centar.

Jedan biciklista (26) je povređen na isključenju iz ulice Vladimira Popovića prema Sava centru, razderana mu je glava i dosta je krvario, ali je svestan prebačen u Urgentni.

Na uglu Svetog Nikole i Ruzveltove, povređen je motociklista (28), kod koga se sumnja na prelom leve potkolenice, ugruvao je rame i ogulio ruke i noge, a prevezen je u KBC Zvezdara.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...