osnovni sud u vranju

PRITVOR OSUMNJIČENOM ZA NAPAD NA VRANJSKOG UGOSTITELJA: Napali ga u sačekuši ispred kuće, pa pokušali živog da ga spale

Crna Hronika -

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, Osnovni sud je M. K. (33), osumnjičenom za napad na vranjskog ugostitelja odredio pritvor do 30 dana.

- Nakon saslušanja M. K. (33) iz Vranja, zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva predložio je pritvor. Osnovni sud je doneo rešenje o pritvoru do 30 dana. Lice je iznelo svoju odbranu. U toku je operativni rad na pronalaženju druga dva lica izvršioca ovog krivičnog dela - saopštavaju iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Vranjski ugostitelj napadnut je ispred porodične kuće. Vlasnik kafića u centru Vranja M. S. brutalno je napadnut u četvrtak noću, prošle nedelje kad su ga trojica muškaraca sačekala pred kućom i napali šipkama, a potom su mu ubacili baklju u auto kojim je pokušao da pobegne. M. S. je u poslednji čas uspeo da se izvuče, a automobil je uništen.

M. S. kaže za Kurir da je napadnut, jer nije hteo da plaća reket za svoj kafić i da su napadači nameravali da ga živog spale u kolima.

-Nisam hteo da im plaćam ništa, pokušavali su i ranije da me reketiraju. Nisu hteli da mi nanesu materijalnu štetu, jer su ispred kuće parkirani moj drugi automobil, kao i motor. Oni su čekali da ja dođem i da me zapale - priča M. Inače, prema saznanjima Kurira M. K. je od ranije poznata policiji.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track