Najnovije vesti

SRPKINJA SKIDALA CRNU MAGIJU I OJADILA AUSTRIJANCE I NEMCE: Jednoj žrtvi uzela 30.000 evra, u torbi joj našli OVE STVARI
Foto: Zorana Jevtić

varala ljude i po austriji i švajcarskoj

SRPKINJA SKIDALA CRNU MAGIJU I OJADILA AUSTRIJANCE I NEMCE: Jednoj žrtvi uzela 30.000 evra, u torbi joj našli OVE STVARI

Crna Hronika

ustrijska policija uhapsila je jednu državljanku Srbije koja je prevarila više osoba tvrdeći da je vračara koja može da leči i skida crnu magiju.

Za sada, kako je saopštila policija, poznate su dve žrtve 50-ogodišnje žene.

Od te dve žrtve ona je uzela, između ostalog, i zlatnike u vrednosti od oko 30.000 evra.

Međutim policija pretpostavlja da je prevarila mnogo više osoba, i to ne samo u Austriji, već na celom nemačko govornom prostoru.

Svoje usluge vračara romske nacionalnosti nudila je na javnim mestima širom Austrije, a zauzvrat tražila je uvek visoke novčane svote, nakit, zlato, navodi policija pokrajine Donja Austrija.

Ona je osumnjičena da je od jedne žrtve uzela trocifrenu cfru, a od drugog čak i četvorocifrenu cifru u evrima i zlatnicima.

Državnom tužilaštvu u Kornojburgu prijavljena je navodna vračara, nakon čega je policija sprovela pretres njenog stana, u kojem su našli velike količine zlatnika, srebrnjaka, ali i veliku svotu u švajcarskim francima.

Austrijska policija objavila je fotografiju vračare i pozvala oštećene da se jave.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...