Najnovije vesti

DOGOVORILI SE DA ZAJEDNO ODU U SMRT! ŠOKANTNI DETALJI TRAGEDIJE Anđelkova ćerka: Samo mi je rekao - napravio sam s*anje
Foto: Kurir, Facebook Printscreen

ostavio oproštajno pismo

DOGOVORILI SE DA ZAJEDNO ODU U SMRT! ŠOKANTNI DETALJI TRAGEDIJE Anđelkova ćerka: Samo mi je rekao - napravio sam s*anje

Crna Hronika

Anđelko Fratoj (65) i Katica Tomašević (61) navodno su se dogovorili da zajedno odu u smrt, jer nisu mogli da podnesu osudu rodbine

"Mnogo se volimo, ne možemo jedno bez drugog. Zbog ljubavi moramo da odemo u smrt".

Ovo je navodno Anđelko Fratoj (65), iz sela Dupljaja kod Bele Crkve, napisao u oproštajnom pismu, pa zaklao svastiku i ljubavnicu Katicu Tomašević (61) i obesio se. Nezapamćeni zločin dogodio se u sredu u Anđelkovoj kući.

Viđali se krišom

- On je godinama bio u braku s Katičinom rođenom sestrom, izrodili su dve ćerke. Anđelkova supruga je pre četiri godine umrla, a on se zbližio sa svastikom Katicom, koja je takođe udata i s porodicom živi u Beogradu - priča njihov poznanik i nastavlja:

- Krišom su se viđali, skrivali se od komšija, dece i rodbine. Bilo ih je stid. Kako kaže, u poslednje vreme ljudi su počeli da primećuju aferu.

- Negodovanje familije ih je razjedalo. Zato naslućujemo da su se dogovorili da zajedno odu u smrt, kao Romeo i Julija. Kad nisu mogli da se vole na ovom svetu, možda će moći na onom - kaže prijatelj i dodaje da je čuo da oproštajno pismo potvrđuje da su se odlučili da zajedno odu u smrt zbog zabranjene ljubavi i osude rodbine.

U dvorištu Anđelkove kuće smo zatekli šokiranu rodbinu, a Anđelkova ćerka Tamara, koja je i pronašla mrtvu tetku i oca, kaže "da joj nije jasno zašto je njen otac to uradio".

- Upropastio nam je svima živote. Ni na kraj pameti mi nije bilo da tata može da ima nešto s mojom tetkom. Razumem da je bio sam i da mu je bilo teško posle mamine smrti. Niko mu nije branio, mogao je da bude s bilo kojom ženom, ali baš sa tetkom... - priča Tamara.

Ubijena u krevetu

Kako kaže, pre nego što je odlučio da se ubije, Anđelko je oko 12 sati pozvao svoju drugu ćerku.

- Rekao je: "Napravio sam sra*e." Nismo to ozbiljno shvatile - dodaje i nastavlja:

- Otkako je mama umrla, žalio se da mu se ne živi, ali da ovo uradi... Tamara je u sredu oko 17 sati došla kod oca.

- Tetku sam našla u lokvi krvi u krevetu u spavaćoj sobi. Policajci su njega videli obešenog o gredu u radionici - priča ćerka i tvrdi da nije znala za vezu oca i tetke.

- Ni sada ne mogu da poverujem u to - govori ona, dok njena sestra kaže da joj je otac nedavno priznao da je u vezi s Katicom.

- Ja to nisam odobravala - rekla je.

Meštani: Videli smo ga s njom

Meštani Dupljaje za Anđelka imaju reči hvale i tvrde da nisu znali za njegovu ljubav sa svastikom.

- Bio je izuzetan majstor zidar. Nisam znao da je u vezi s Katicom, mada sad komšija priča da ga je video u sredu oko 11 sati da dolazi s njom kući - kaže komšija Radoje i dodaje: - U sredu se, kažu, obrijao, u kući je nađen sok i opušak.

Istraga: Proveravaju se navodi pisma

Kako saznajemo iz istrage, nema sumnje da je ovaj zločin počinila treća osoba. - Na telu žene nije bilo odbrambenih povreda, što znači da nije pružala otpor. Na rukama muškarca nađena je njena krv, što ukazuje na to da ju je on ubio. Navodi iz pisma će se proveriti, odnosno utvrdiće se da li je zločin počinjen u dogovoru ili je ipak Anđelko sam odlučio da presudi ljubavnici i sebi - objašnjava izvor.

(J. I.)

(Kurir.rs/Jelena Rafailović)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...