Uhapšena supruga Marka Miloševića

Bahata snajka porodice Milošević

Uhapšena supruga Marka Miloševića

Crna Hronika -
Supruga Marka Miloševića odbila da pokaže ličnu kartu policajcima koji su došli u kafić po prijavi zbog buke

POŽAREVAC - Provela noć u stanici!

Milica Gajić (35), supruga Marka Miloševića, privedena je prošle noći u požarevačku policiju!

Prema nezvaničnim informacijama, Milica i njen brat Milan Gajić (28) završili su u stanici policije zbog toga što su odbili da pokažu lične karte policajcima koji su pokušali da ih legitimišu.

- U noći između petka i subote, oko 1.10, stanari obližnjih zgrada žalili su se na preglasnu muziku iz kafića u „Bambi parku“. Pripadnici policijske patrole koji su došli na lice mesta pokušali su da legitimišu sve prisutne, ali su se Milica i njen mlađi brat usprotivili i odbili da pokažu svoja dokumenta - kaže izvor Kurira iz požarevačke policije.

Identitet, naravno, nisu uspeli da sakriju, jer je on ubrzo utvrđen u stanici policije, pa su Milica i njen brat pušteni na slobodu. Zbog incidenta koji su napravili protiv njih će biti pokrenut postupak.

- Zbog ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti protiv Milice i njenog brata biće podneta krivična prijava - objašnjava izvor iz policije.

Milica Gajić, podsetimo, već godinama živi u Požarevcu, a iz braka sa sinom bivšeg predsednika Slobodana Miloševića ima trinaestogodišnjeg sina.

Njen muž Marko i svekrva Mirjana Marković žive u egzilu u Rusiji.

Marko posetio BeogradSredinom jula, kako je Kurir ekskluzivno objavio, Marko Milošević je posetio Beograd na nekoliko sati!

Posebnim letom iz Atine, on je stigao na aerodrom „Nikola Tesla“ i u prestonici se zadržao tek dva sata.

Sa beogradskog aerodroma, međutim, nije izlazio, već je s piste otišao u VIP salon, gde se sastao s jednim političarem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track