2 UDESA U SURDULICI: Teško povređeni motociklisti, među njima 2 maloletnika
Foto: Kurir/ T.S.

2 UDESA U SURDULICI: Teško povređeni motociklisti, među njima 2 maloletnika

Crna Hronika -

Muškarcu (45) iz Niša koji je upravljao motorom marke BMW krećući se iz pravca Vladičinog Hana prema Surdulici na kolovoz je istrčao pas koga je udario prednjim delom motora nakon čega je pao sa saputnicom (61).

Muškarac i žena su pebačeni u ZC u Surdulici gde im je ukazana lekarska pomoć. Vozaču motora su konstatovane lake telesne povrede, a ženi teške telesne povrede. Žena je prebačena u KC u Nišu. Saobraćajka se dogodila u nedelju na području surduličke opštine posle 20 sati u naselju Belo Polje. Uviđaj su po ovlašćenju zamenika tužioca OJT u Vladičinom Hanu izvršili policijski službenici PU Vranje .

Inače, dve maloletne osobe zadobile su teške telesne povrede nakon pada sa mopeda, saopštila je PU Vranje. Saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu uveče posle 22 sata na području surduličke opštine. Tinejdžeri su se kretali iz pravca sela Suvojnica prema selu Alakince, opština Surdulica, mopedom kada su najverovatnije izgubili kontrolu zbog čega je došlo do prevrtanja i pada sa mopeda kada su zadobili teške telesne povrede.

Maloletnim licima koja su sa područja opštine Surdulica, lekarska pomoć ukazana je u Zdravstvenom centru u Surdulici odakle su prebačeni u KC u Nišu. Uviđaj su po ovlašćenju zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva izvršili saobraćajni policijski službenici PU Vranje.

Na području Policijske uprave u Vranju, od 21. do 23. avgusta ove godine, registrovane su četiri saobraćajne nezgode.Tri osobe su zadobile teške telesne povrede a jedna osoba lake povrede.Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track