UHAPŠEN PEDOFIL (64): Dodirivao devojčicu (9) dok je učio da pliva, kupači zvali policiju
Foto: Shutterstock

UHAPŠEN PEDOFIL (64): Dodirivao devojčicu (9) dok je učio da pliva, kupači zvali policiju

Crna Hronika -

Sumnja se da je uhapšeni M. S. (64) više od mesec dana seksualno zlostavljao maloletnicu (9) s kojom je svakodnevno dolazio na Popovu plažu u Zaječaru

Nakon što je zaječarska policija u ponedeljak uhapsila M. S. (64) iz Zaječara zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (9), meštani ovog grada otkrili su jezive detalje o uhapšenom pedofilu, a sumnja se da je on maltretirao dete duže od mesec dana.

Zapala im za oko

Naime, M. S. je uhapšen na Popovoj plaži u Zaječaru, gde je čitavog leta dovodio nesrećnu devojčicu.

- Otkako je gradska plaža počela da radi, skoro svakog sunčanog dana viđali smo tu devojčicu i M. S. na kupalištu. Mislili smo možda da su deda i unuka, ali, kako su dani odmicali, postajalo nam je jasno da tu nisu čista posla - pričaju meštani Zaječara koji su čitavo leto proveli na Popovoj plaži.

Kako kažu, devojčica im je zapala za oko jer nije imala kupaći kostim, već se kupala u običnom donjem vešu.

- Od prvog dana smo je primetili, jer kad god bi izašla iz vode, gaćice bi joj bile skroz providne. Većinu vremena ona je provodila sa tim čovekom u vodi. On ju je učio da pliva, a usput ko zna šta joj je sve radio. Sigurni smo da ju je dodirivao pod vodom - pričaju šokirani meštani.

Prema jednoj verziji, kupači su posle više od mesec dana odlučili da prijave policiji M. S., dok su, prema drugoj verziji, policiju o zlostavljanju obavestili roditelji žrtve.

foto: Printscreen

Pipkao ju je za butine

- Proteklih nekoliko dana primetili smo policajce u civilu na plaži kraj Timoka. Odmah smo shvatili zbog čega su tu. Očigledno su nekoliko dana pratili M. S. kako bi videli šta on radi devojčici. Tako su mu u ponedeljak stavili lisice na ruke - kaže naš sagovornik.

Prema rečima izvora, devojčica je odvedena na ginekološki pregled i utvrđeno je da nije bila žrtva silovanja.

- Ona je lekaru rekla da ju je M. S. dodirivao po gornjem delu butina i da joj je stavljao ruke u gaćice - kaže izvor i dodaje da se proveravaju i navodi prijave da je M. S. dva puta naterao žrtvu da ga oralno zadovoljava.

- Svi ovi navodi biće utvrđeni istragom. Slučaj vodi Više javno tužilaštvo i M. S. se zasad sumnjiči za krivično delo nedozvoljene polne radnje - kaže izvor.

Osumnjičeni

Nisam joj naudio

Osumnjičeni Zaječarac je posle hapšenja negirao krivicu. - Tvrdio je da nije neprimereno dodirivao devojčicu, niti da joj je na bilo koji način naudio. Tvrdio je da ju je samo dovodio na plažu i da ju je učio da pliva - kaže izvor.

Prijava nastavnika

Primetili da je zanemarena

Kako saznajemo, porodica devojčice, koja je navodno bila žrtva pedofila, prošle godine se našla pod lupom Centra za socijalni rad. - Nastavnici iz škole koju devojčica pohađa 2019. godine prijavili su Centru da su primetili da je roditelji zanemaruju. Socijalni radnici su tada posetili porodicu i sproveli nadzor i navodno utvrdili da je prijava neosnovana, odnosno da dete nije zanemarivano - kaže izvor. Iz CZSR nisu želeli da iznose u javnost nikakve informacije.

Suzana Božinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track