POTERA NA ZVEZDARI: Diler bežao autom od policije, kroz prozor bacao drogu, divljao po Bulevaru i Smederevskom putu
Ilustracija, Foto: Youtube/Printscreen

haos

POTERA NA ZVEZDARI: Diler bežao autom od policije, kroz prozor bacao drogu, divljao po Bulevaru i Smederevskom putu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Prava drama odigrala se danas u Beogradu, kada je osuđeni kriminalac R.S. automobilom bežao od policije i suludom vožnjom u životnu opasnost doveo i druge vozače i pešake. Posle prave filmske potere ulicama Zvezdare, Zelenog brda i na Smederevskom putu, policija je uspela da zaustavi, nakon čega je priveden!

Incident je započeo kada je policijska patrola PU Zvezdara dobija dojavu da se u automobilu "fijat seićento" nalazi lice sa poternice, ali se R.S. polse upozorenja nije zaustavio, već dao gas i punom brzinom počeo da beži sporednim ulicama.

Ilustracija
Ilustracija foto: 021.rs

Nakon toga je izašao na Smederevski put, dok su policijska vozila išla za njim, pokušavajući da ga zaustave. Tom prilikom je vozio suprotnom trakom, čime je doveo u opasnost i ostale učesnike u saobraćaju, i umalo prregazio pešake na pešačkom prelazu. Tokom vožnje je kroz prozor iz PVC kesica prisipao praškastu suprtancu, najverovanije heroin. Kada je policija napravila blokadu, on je automobilom zakačio i povredio dvojicu policajaca koji su stajali van policijskih vozila, a potom krenuo nazad ka Bulevar kralja Aleksandra.

Patrola sa Zvezdare ga je sustigla i zaustavila, pošto je napravljena još jedna blokada. Kada je konačno zaustavljen, R.S. je policijskim službenicima Tom uputio niz uvreda i pretnji, ali je na kraju priveden u prostorije PU Zvezdara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track