MARIJANA (18) IZ KOVILJA NOŽEM IZBOLA DUPLO STARIJEG PARTNERA: Bili na nekom rođendanskom slavlju, pa se posvađali
Foto: Shutterstock

puštena da se brani sa slobode

MARIJANA (18) IZ KOVILJA NOŽEM IZBOLA DUPLO STARIJEG PARTNERA: Bili na nekom rođendanskom slavlju, pa se posvađali

Crna Hronika -

Marijana S. (18) iz Kovilja kod Novog Sada, osumnjičena da je nožem pokušala da ubije svog, duplo starijeg vanbračnog partnera Stevana B., puštena je da se brani sa slobode.

Tokom dosadašnje istrage, u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu rečeno je da je saslušan oštećeni, kao i svedoci.

Nemili događaj, kojem je kako se pretpostavlja "kumovala" obostrana ljubomora, odigrao se 25. jula oko 22 sata u kući u Ulici Ilije Nešina, gde su živeli. Oni su se, kako se saznaje, posvađali, a onda je u jednom trenutku, Marijana dograbila nož i Stevana ubola u levi deo grudnog koša, zbog čega je sa teškom povredom završio u bolnici, pišu Novosti.

- Oboje su navodno te večeri bili na nekom rođendanskom slavlju. Tu se konzumirao alkohol i došlo je do prepirke, pa su ranije otišli kući, gde su verovatno nastavili raspravu - ispričao je jedan Stevanov poznanik.

Videvši da Stevan krvari, Marijana je, kako se pričalo po selu, stavljajući mu peškire na ranu, pokušala da zaustavi krvarenje, ali u tome nije uspela. Po jednoj verziji ona je pozvala Hitnu pomoć, a po drugoj, Stevan je otišao do brata koji je alarmirao medicinare.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track