UZALUDNI POKUŠAJI

OPSTRUKCIJE U SLUČAJU PREBIJANJA U NOVOM SADU: Policija traga za OVIM nasilnikom, a evo ko joj podmeće klipove (VIDEO)

Crna Hronika -

Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, pretukao mladića (27) i slomio mu obe ruke.

"Policijski službenici PU Novi Sad rade na rasvetljavanju slučaja prebijanja dvadesetosmogodišnjeg mladića u Jevrejskoj ulici od trenutka kada je ovaj događaj prijavljen policiji", izjavio je načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

On dodaje da je policija momentalno reagovala po prijavi.

"Ne samo da je istog momenta o svemu obavešteno nadležno tužilaštvo, već su do sada obavljeni razgovori i sa oštećenim, ali i sa više ljudi koji su te večeri bili prisutni na mestu događaja".

Šušnjić kaže da je bilo opstrukcija u ovom slučaju.

"O svemu su sačinjene službene beleške i upoznat je tužilac, te stoga pokušaji pojedinih političara i medija da obmanu javnost tvrdnjama kako je policija nešto htela da sakrije, ne samo da su netačni, već su i zlonamerni i tendenciozni. Očigledno da je njihov cilj narušavanje ugleda policije i pripadnika PU Novi Sad koji rade na rasvetljavanju pomenutog slučaja", zaključio je Milorad Šušnjić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track