TRAGEDIJA U SMEDEREVU: Devojka (21) poginula kada je na nju naleteo voz
Foto: Zorana Jevtić/Ilustracija

prelazila preko šina na neobezbeđenom delu pruge

TRAGEDIJA U SMEDEREVU: Devojka (21) poginula kada je na nju naleteo voz

Crna Hronika -

"Infrastruktura železnice Srbije" i "Srbija Voz" žale zbog tragedije koja se dogodila i izražavaju saučešće porodici nastradale

SMEDEREVO - U Smederevu je smrtno stradala dvadesetjednogodišnja A. K. kada je na nju naleteo voz koji saobraća na liniji Smederevo-Požarevac.

Kako je potvrđeno u policiji u Smeredevu, tragedija se dogodila kada je nastradala devojka prelazila preko šina na neobezbeđenom delu pruge, na oko 200 metara od Lipske rampe, prenosi RTS. Tragedija se dogodila sinoć oko 20 časova.

Naime, devojka koja je prelazila prugu na mestu na kome to nije dozvoljeno, nastradala je u sredu, 16. septembra, kada je na nju naleteo voz koji je saobraćao iz Smedereva za Radinac, saopštile su danas "Infrastrukture železnice Srbije".

Putnički voz "Srbija Voza" naleteo je juče u 19.40 sati na devojku, na otvorenoj pruzi između ove dve stanice. Na lice mesta odmah su izašli MUP, Hitna pomoć i Železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja.

Istraga na mestu nesreće završena je u 21.30, nakon čega je putnički voz nastavio dalju vožnju, a železnički saobraćaj na ovom delu pruge normalizovan.

"Infrastruktura železnice Srbije" i "Srbija Voz" žale zbog tragedije koja se dogodila i izražavaju saučešće porodici nastradale.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track