EKSKLUZIVNO! ŠOK-VIDEO KROZ ŠPIJUNKU: Isplivao snimak svađe Miladina Kovačevića i Tine! Evo šta se dešavalo (KURIR TV)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Bivšeg košarkaša Miladina Kovačevića devojka Tina T. (26) prijavila je policiji tvrdeći da ju je on pretukao u stanu u Beogradu.

Na društvenim mrežama, međutim, isplivao je snimak na kom se vidi i čuje burna rasprava između Kovačevića i Tine.

Na snimku se čuje kako neko lupa na vrata stana u kom je navodno Kovačević. On pomera špijunku i sa druge strane se nazire ženski lik. -

- Objasni mi poentu tvog lupanja, ja sam sve što si želela uradio - kaže on njoj kroz zatvorena vrata, a ona nastavlja da lupa i moli da otvori.

- Hoću da budem s tobom, otvori mi, hoću da budem s tobom - odgovara mu ona.

- Nema ništa od toga Tina, s tim ponašanjem ne moraš nikada više da me vidiš - odgovara on.

- Izvini - viče Tina. - Čuj izvini, pa nemam 12 godina - kaže Kovačević na kraju snimka koji se tada prekida dok Tina nastavlja da viče sa druge strane vrata, u hodniku.

Šta se zatim događalo u stanu, biće utvrđeno istragom pošto policija i tužilaštvo rade na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Kovačević je, podsetimo, javnosti postao poznat 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera. Naime, država Srbija je tada porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja, a Kovaćević je u Srbiji osuđen na dve godine i tri meseca zatvora.

Kurir/J. Spasić/Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track