Najnovije vesti

ŽENA ME OSTAVILA ZBOG NJEGA, UNIŠTILI SU MI ŽIVOT: Ubica iz Osečine priznao zločin! Evo šta je PRIČAO U POLICIJI!
Foto: Nemanja Nikolić

zločin u osečini

ŽENA ME OSTAVILA ZBOG NJEGA, UNIŠTILI SU MI ŽIVOT: Ubica iz Osečine priznao zločin! Evo šta je PRIČAO U POLICIJI!

Crna Hronika

Radovan S., osumnjičen da je usmrtio Milovana Marinkovića u okolini Osečine, navodno je bio zaslepljen ljubomorom, jer mu se brak raspao zbog neverstva

Ubio sam Milovana jer mi je rasturio brak. Žena me je napustila zbog njega, uništili su mi život!

ubijeni Marinković
ubijeni Marinkovićfoto: Nemanja Nikolić

Ovo je navodno policiji posle hapšenja rekao Radovan S. (55) iz Novog Sada, osumnjičen da je u nedelju u selu Gunjaci kod Osečine, ubio Milovana Marinkovića (52).

Došao s namerom

Radovan je kobnog dana automobilom iz Novog Sada došao u Gunjace, u Marinkovićevu kuću, kako bi se s njim obračunao zbog žene. - Poneo je pištolj, pa se pretpostavlja da je došao s namerom da ubije. Posle zločina je seo u auto i otišao, ali je ubrzo uhapšen - kaže izvor.

pripreme za sahranu žrtve
pripreme za sahranu žrtvefoto: Nemanja Nikolić

U kući Marinkovića juče su vladali tuga i bol. Majka ubijenog sedela je pred kućom i kukala, dok su je rođaci tešili. - Malo pre su doneli Milovanovo telo i otvorili sanduk. Njegove majka, supruga i ćerka su od tog momenta van sebe, nisu sposobne da pričaju - rekao je rođak.

Meštani u čudu Osumnjičeni je profesor Komšije kažu da su se Radovanova žena i Milovan navodno upoznali u Novom Sadu, gde je Milovan odlazio kod ćerke, koja studira u tom gradu. - Radovana je nedavno napustila žena, on je za to krivio Milovana. Ljubomora ga je razjedala, nije mogao da se pomiri s tim. Čuli smo da je Radovan profesor, a da mu žena radi u banci - kaže izvor.  

Meštani Gunjaca kažu da je ubijeni bio imućni domaćin i poljoprivrednik, a da su za njegovu ljubavnu aferu s Novosađankom čuli tek posle zločina. - Sad čujemo da su i Milovanova žena i ćerka poznavale tog Radovana. Izgleda da su se dobro znali, a šta se među njima dešavalo, ne znamo tačno - kaže meštanin. Prema njegovim rečima, Radovan S. je u nedelju ujutro, po dolasku u njihovo selo, na nekoliko mesta pitao gde je Milovanova kuća. - Komšije su mu pokazale. Da su znali zašto traži kuću, ne bi mu ni rekli gde je. Ljudi su mislili da traži Milovana zbog malina i hladnjače, pošto se on time bavio - kaže sagovornik i dodaje da je osumnjičeni pred kućom zatekao Milovanovu ženu.

Tata je upucan

- Rekao joj je da pozove muža i da se skloni jer njih dvojica imaju nešto da pričaju i reše. Rekao joj je navodno: "Nije to za tvoje uši." Žena je otišla, a on je izvadio pištolj i ispalio mu dva hica u stomak, a zatim ga overio u glavu - kaže sagovornik.

kuća u kojoj je Milovan ubijen
kuća u kojoj je Milovan ubijenfoto: Nemanja Nikolić

Kako dodaje, Milovanova žena i ćerka su strčale sa sprata i videvši ga krvavog, otrčale su kod komšija. - Devojka je vikala: "Zovite Hitnu pomoć, tata je upucan!" - prepričavaju meštani dramu i dodaju da su se uplašili da će ih Radovan sve pobiti. - Rekli smo ženi i ćerki da se sklone u kuću dok ne dođe policija. Nismo znali gde je ubica pobegao - priča komšija.

(Kurir.rs/ Branka Travica - Slađana Stevanović/ Foto: Nemanja Nikolić )

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...