NEIZMERNA TUGA: Fudbaler Miljan Rakočević (23) poginuo na majčin rođendan!
Foto: Facebook

saobraćajna nesreća

NEIZMERNA TUGA: Fudbaler Miljan Rakočević (23) poginuo na majčin rođendan!

Crna Hronika -

Miljan Rakočević (23) nastradao kad je na njegov auto iz suprotnog smera naleteo "golf" za čijim volanom je bila Sara D. (26)

Miljan Rakočević (23), fudbaler FK Slavija Pivnice, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 17 sati dogodila na putu Sivac-Kula.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo kada je Sara D. (26), upravljajući "golfom 4" karavan, iznenada prešla u suprotnu traku i direktno se zakucala u "golf 5" kojim je upravljao Rakočević.

Gledala u telefon

- Ona je išla iz Crvenke prema Sivcu. Direktno je udarila u Rakočevićev automobil. On je od siline udarca poginuo na mestu, a ona je sa povredama prevezena u somborsku bolnicu - kaže izvor iz istrage. Zvezdan Rakočević, otac nastradalog fudbalera, kaže za Kurir da čekaju da iz Novog Sada dovezu telo njegovog sina.

- Imao sam trojicu sinova, Miljan je bio najmlađi. U nedelju je njegovoj majci bio rođendan. Seo je u automobil kako bi otišao da joj kupi poklon, bio je sam u autu. Nije stigao da majci donese poklon i obraduje je - plačnim glasom kaže Zvezdan. On dodaje da ne zna zbog čega je devojka prešla na suprotnu stranu. - Čuo sam razne priče, ljudi sad svašta pričaju, ali šta se tačno desilo, tek treba da se utvrdi. Jedni kažu da je gledala u nešto pre nesreće, da l' u telefon, da l' u navigaciju. Pominju čak i da je imala laptop u krilu i da joj je to skrenulo pažnju - kaže neutešni otac i dodaje da ne poznaje devojku koja je, kako se sumnja, izazvala udes.

Voleo i pecanje

Prema njegovim rečima, Miljan je bio strastveni sportista, a osim fudbalom, bavio se i pecanjem. - Od pete godine je pecao, išao na dečja takmičenja. Ima i pehare, pohvalnice, nagrade, puna polica. Baš u subotu, dan pre nesreće, imao je utakmicu - dodaje Zvezdan. Miljan Rakočević fudbalsku karijeru počeo je u Sivcu, igrao je i za fudbalski klub iz Crvenke, zatim u Hajduku iz Kule, u Bačkoj Topoli i FK Slavija. Biće sahranjen danas na mesnom groblju u Sivcu.

Oproštajne poruke

Bio je častan i vredan

Potresnim rečima na Fejsbuku od nastradalog fudbalera oprostili su se njegovi saigrači iz klubova Slavija i Hajduk, ali i brojni prijatelji i sportisti. - Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je u saobraćajnoj nesreći život izgubio Miljan. Bio je odličan fudbaler, ali još bolji momak, častan, vredan i pošten - piše u jednoj objavi.

Kurir.rs - Ekipa Kurira; Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track