ZLA SUDBINA: Ovo je lepa Marija ubijena u golfu u Pančevu, iza nje ostala ćerka i bebica od godinu dana (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen

jeziva tragedija

ZLA SUDBINA: Ovo je lepa Marija ubijena u golfu u Pančevu, iza nje ostala ćerka i bebica od godinu dana (FOTO)

Crna Hronika -

PANČEVO - Vest o stravičnoj tragediji - ubistvo i samoubistvo - odjeknuli su Pančevom. Milan Ž. (41) pronađen je u utorak oko 15 sati mrtav zajedno sa Marijom S. (31) u automobilu marke "golf".

foto: Instagram Printscreen

Posle šture informacije da je reč o Mariji S., sa boravištem u Pančevu, nije se mnogo znalo o ženi ali ni o muškarcu za kog se sumnja da je prvo počinio zločin a onda odlučio da okonča i svoj život.

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

Podsetimo, na oba tela nađene su prostrelne rane u predelu glave nanete vatrenim oružjem, a u automobilu je pronađen i pištolj, kalibra 7,65mm, kojim je, najverovatnije, izvršen zločin. Njih dvoje su kako se sumnja bili u emotivnoj vezi.

Reč je o velikoj tragediji jer je iza Marije ostalo dvoje dece - ćerka tinejdžerka i bebica od samo godinu dana. Marija potiče iz ugledne porodice iz Kačareva, radila je na nekoliko mesta, a predavala je i nemački u jednoj osnovnoj školi. Udala se i porodila veoma mlada, nije imala ni osamnaest ali taj brak nije potrajao. Međutim, i kao mlada majka uz podršku porodice se iškolovala i zaposlila.

Tragedija se dogodila u Marijinom automobilu a šta se u njemu dešavalo pokazaće istraga. Njihova tela poslata su na obdukciju koja treba rasvetli da li je posredi ubistvo i samoubistvo ili je u ovom zločinu postojao i neko treći.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track