UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NAPADA NA SRPSKOG BIZNISMENA U BUDVI: Tražio mu reket od 120.000 evra, a onda krenuo da ga pesniči!
Foto: printscreen

popio krivičnu prijavu

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NAPADA NA SRPSKOG BIZNISMENA U BUDVI: Tražio mu reket od 120.000 evra, a onda krenuo da ga pesniči!

Crna Hronika -

Crnogorski mediji objavili su video snimak napada Petrovčanina Milana Kaloštrovića na biznismena iz Srbije, koji se dogodio od 24. avgusta u Budvi.

Protiv Kaloštrovića podignut je optužni predlog, a na teret mu se stavlja da je izvršio krivično delo - samovlašće. Iz Uprave policije danas je saopšteno da je policija nadležnom tužiocu podnela krivičnu prijavu protiv Kaloštrovića.

Navodi se da je Centru bezbednosti Budva, 25. avgusta službenik tivatskog Odeljenja bezbednosti prosledio prijavu koju je podneo S.K. Objašnjavaju da je on u prijavi naveo da je boravio u jednom ugostiteljskom objektu u Budvi i da njegovom stolu prišao Kaloštrović.

"M.K. ga je, kako je S.K. naveo u prijavi, odveo u unutrašnjost jednog obližnjeg prodajnog objekta gde mu je pretio i od njega zahtevao da mu do ujutru preda 120.000 evra. Po navodima iz prijave, M.K. je S.K. zadao više udaraca u predelu glave", navode iz Uprave policije, pišu podgoričke Vijesti.

Dodaju da je S.K., prema detaljima prijave, potom vratio u ugostiteljski objekat, gde je nedugo zatim došao Kaloštrović sa još nekoliko osoba i seo za sto i "nastavio da mu preti, nedozvoljavajući mu da napusti ugostiteljski objekat".

Iz policije dalje navode da je S.K. u prijavi konstatovao da je optuženii posedovao oružje kojim mu je pretio dok su boravili u ugostiteljskom objektu,a da je potom telefonskim putem pretio i njegovoj supruzi.

" Po nalogu nadležnog sudije za istragu izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.K. kada su pronađena i oduzeta dva startna pištolja i veća količina municije za ovo oružje. O preduzetim merama i radnjama obaviješten je nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv M.K. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo - samovlašće", rečeno je iz UP. Policija je izuzela i sadržaj video nadzora sa dve lokacije i da su i oni prosleđeni tužiocu 25. avgusta.

Kurir.rs/Vijesti

Foto printscreen Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track