KURIR SAZNAJE! REPER SALE TRU PRIZNAO NA SASLUŠANJU: Prodavao sam drogu! Određen mu pritvor do 30 dana
Foto: Printscreen Pink

istraga

KURIR SAZNAJE! REPER SALE TRU PRIZNAO NA SASLUŠANJU: Prodavao sam drogu! Određen mu pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

tužilaštvo je predložilo da mu bude određen pritvor do 30 dana

Reper i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Aleksandar Lazić (32) zvani "Sale Tru", koji je uhapšen u sredu pošto je policija u njegovom stanu na Novom Beogradu pronašla veliku količinu droge, danas je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu priznao da je prodavao drogu!

- Okrivljeni je danas saslušan i priznao je delo, da je drogu držao radi dalje prodaje. U pitanju su droga MDMA i oko kilogram marihuane. Posle saslušanja, tužilaštvo je predložilo da mu bude određen pritvor do 30 dana - potvrđeno je za Kurir iz tužilaštva. Nešto kasnije pritvor do 30 dana mu je i određen.

Podsetimo, droga je pronađena u reperovom stanu na Novom Beogradu. Veći deo marihune je, prema nezvaničnim informacijama, bio u dve plastične kese, dok je manji deo od oko 300 grama bio spakovan u paketiće najverovatnije spremene za prodaju.

- Pronađene su i dve vagice za precizno merenje, kao i 308 paketića sa biljnom materijom zelene boje, koja je najverovatnije bila spremna za kupce - rekao je izvor Kurira posle hapšenja repera. U njegovom stanu, policija je navodno zaplenila i dve vagice za precizno merenje droge. J. S.

(Kurir.rs/J. S./ foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track