HOROR U MELENCIMA KOD ZRENJANINA, U KUĆI PRONAĐENA TELA SUPRUŽNIKA: Ovo je ubijena Ivana, a evo na šta sumnja policija (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

BRAT POKOJNE IVANE IZNEO DETALJE

HOROR U MELENCIMA KOD ZRENJANINA, U KUĆI PRONAĐENA TELA SUPRUŽNIKA: Ovo je ubijena Ivana, a evo na šta sumnja policija (FOTO)

Crna Hronika -

MELENCI - Šta se pre šest dana, a i pre toga, događalo u kući u kojoj su živeli Ivana A. (36) i njen suprug Dobrica A. (42) iz Melenaca, čija su tela pronađena 3. oktobra, još nije poznato. Istraga je u toku, a u javnost za sada nije stiglo mnogo detalja.

Ni Igor Radišić (39) iz Melenaca, brat pokojne Ivane, ne zna mnogo o slučaju.

foto: S.U.

"Rečeno nam je da je obdukcioni nalaz u Novom Sadu potvrdio da je moja sestra ubijena. Detalje ubistva ne znam. Sve ukazuje na to da je izvršeno ubistvo i samoubistvo. O svim ostalim detaljima bićemo naknadno obavešteni", ispričao je tugom slomljeni Igor.

Njegova sestra Ivana sahranjena je 7. oktobra na seoskom groblju, a iza sebe je imala već jedan brak i dva sina.

foto: S.U.

Radišić opisuje šta je prethodilo pronalasku tela.

"Sestra se tri, četiri dana nije javljala našoj majci, koja je onda pokušala nju da pozove, ali je Ivanin broj bio nedostupan. Majka je otišla do njihove kuće da proveri o čemu se radi. Početkom oktobra, majka je dva dana odlazila, ali su vrata bila zaključana, a prozor otvoren. I ja sam tuda prolazio kolima, ali nisam uočio nikakve promene. Na kraju nam je postalo sumnjivo što je prozor uvek jednako bio otvoren, a telefon nedostupan. Majka je pozvala policiju, a i mene su pozvali da dođem do njihove kuće. Majku sam vratio u našu porodičnu kuću, a onda su me izvestili da su pronašli jedan leš. Nisu mi ispričali nikakve detalje. Ubrzo je došlo sanitetsko vozilo, a ispostavilo se da su u kući dva leša. Kasnije sam saznao da je nađeno telo moje sestre", kazao je Igor i nastavio:

"Ne znamo ni kako je izvršeno ubistvo. Ivana je bila medicinska i ginekološko-akušerska sestra. Radila je ovde u Melencima u Banji 'Rusanda', u zrenjaniskoj bolnici, ali i u nekoliko staračkih domova".

foto: S.U.

Na pitanje šta zna o zetu i da li je on iz Zemuna, kako se po selu priča, odgovorio je:

"Njegovo ime nekako nije u skladu s njegovom ličnošću. Zvao se Dobrica. Sestra i on su zajedno živeli nekoliko meseci", kratko je rekao Igor.

Da je otvoren prozor i komšijama pobudio sumnju, potvrdila nam je Olgica Gaborov.

foto: S.U.

"I meni je bilo čudno što je danima prozor bio otvoren. Jastuče je bilo stavljeno, verovatno da se prozor ne otvori. To sam primetila pre dve nedelje. Pre toga sam ih viđala kad su išli u prodavnicu po hleb… Pozvala sam Ivaninu tetku, a onda njenu majku. Nisam mnogo s njima komunicirala i ne znam šta se desilo. Uvek su se na ulici javljali. Ivani je pokojni otac svojevremeno kupio ovu kuću. Šokirala sam se kad sam čula šta se desilo. Ivana je bila vredna, uredna žena, medicinska sestra", kazala nam je Olgica.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track