HAPŠENJE U KOSTOLCU ZBOG OBLJUBE DETETA: Osumnjičeni se branio da nije znao da devojčica ima 13 godina jer mu izgleda starije
Foto: T. S.

roditelji prijavili zločin

HAPŠENJE U KOSTOLCU ZBOG OBLJUBE DETETA: Osumnjičeni se branio da nije znao da devojčica ima 13 godina jer mu izgleda starije

Crna Hronika -

Policija je uhapsila I. N. (18) iz Kostolca zbog sumnje da je počinio obljubu deteta. Njega su policiji prijavili roditelji maloletne M.Š. godina iz Kostolca koja ima trinaest i po godina.

I. N. je sa devojčicom bio u Beogradu od 6. do 8. oktobra, kad je navodno došlo i do seksualnog kontakta između njih.

Na saslušanju se branio da "nije znao da je ona dete, da ima ispod 14 godina, jer mu je rekla da ima 15 godina, a i izgleda starije".

Posle saslušanja u Višem sudu I. N. je pušten da se brani sa slobode. Tokom istrage obaviće se veštačenje njegovog intelektualnog stanja.

Ukoliko se utvrdi da je istog intelektualnog nivoa kao devojčica neće biti elemenata krivičnog dela. Uzeće se u obzir i da je mlađi punoletnik jer ima osamnaest i po godina.

Saslušana je i devojčica koja je tom prilikom rekla da nije bilo prisile od strane I. N. već da je s njim bila dobrovoljno i da su se zaljubili.

(Kurir.rs/Informer/Foto:T.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track