40 DANA OD UBISTVA STRAHINJE STOJANOVIĆA: Novine pune čitulja, majka se još jednom oprostila od sina
Foto: Printscreen/ Instagram

likvidiran u eksploziji džipa

40 DANA OD UBISTVA STRAHINJE STOJANOVIĆA: Novine pune čitulja, majka se još jednom oprostila od sina

Crna Hronika -

Navršilo se 40 dana od smrti Strahinje Stojanovića koji je ubijen 13. septembra nakon što je ispod njegovog džipa BMW X5 aktivirana eksplozivna naprava u Ulici omladinskih brigada u Novom Beogradu.

Tim povodom su u dnevnim novinama objavljene čitulje, a najpotresnija je ona koju je poslala njegova majka.

- Moje si nebo, moje sve... Sine moj, dušo moja, putuj s anđelima sine, na neko bolje i lepše mesto. Znaj da će te moja ljubav pratiti uvek i svuda... Moj si život, sav moj ponos, moj najveći životni uspeh, osmehu moj najlepši... Volim te najviše na svetu celom... Ljubav je jača od smrti - napisala je njegova majka.

foto: Privatna Arhiva

Strahinjini prijatelji su takođe objavili čitulju kojom su poručili da i dalje ne mogu da veruju da ga više nema:

- Bio si drug, prijatelj, brat, bio si sve što može da bude čovek... Ne možemo i ne želimo verovati da je ovo istina! Ne želimo da te nema... Da te više ne vidimo kako se smeješ i zbijaš šale! Potreban si nam, ali nisi tu...

foto: Privatna Arhiva

Stojanović se, podsećamo, u trenutku eksplozije nalazio u džipu sa svojom devojkom Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (45).

Ubica, koji je navodno preko daljinskog upravljača detonirao bombu postavljenu ispod džipa Stojanovića, pratio je njegovo vozilo 8 kilometara pre nego što je pritisnuo dugme i ubio ga.

foto: Privatna Arhiva

Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno, delovi su bili rasuti svuda po kolovozu, a prema rečima očevidaca Stojanović je ležao na ulici raznetih nogu dok mu je Kolumbijka držala glavu u naručju.

Za ubistvo je osumnjičen M. L. iz Gradiške.

(Kurir.rs/Foto:Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track