Najnovije vesti

MISTERIJA RANJAVANJA ŽENE U VRNJAČKOJ BANJI: Ona tvrdi da se sama upucala, njen partner da ju je on ubio, a onda se umešala rođaka
Foto: Kurir/ J. S

Oružje nije nađeno

MISTERIJA RANJAVANJA ŽENE U VRNJAČKOJ BANJI: Ona tvrdi da se sama upucala, njen partner da ju je on ubio, a onda se umešala rođaka

Crna Hronika

V. V. (55), koja je ranjena u vrat juče, oko dva ujutru, u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, izjavila je policiji da se sama ranila dok se igrala pištoljem.

Oružje nije pronađeno, a još nije utvrđeno kako je policija pre toga primila poziv da je Veliku ubio njen ljubavnik R. N. (60) koji je u kući zatečen u alkoholisanom stanju.

Kako se saznaje, policiju je pozvala V. V. rođaka, koja je rekla "da se dogodilo ubistvo". Ona je izjavila da joj je R. N. u telefonskom razgovoru rekao "da je ubio V. V. i da je tako morao".

- Odmah su poslate policijske patrole u dom upucane žene. Zatekli su je kako sedi u dnevnoj sobi sa krvavim peškirom oko vrata i ispija rakijicu. Pored nje je sedeo R. N. i isto pio, kao da se ništa nije desilo. Dok su čekali Hitnu pomoć, V.V. je objašnjavala policajcima da se igrala pištoljem, koji je iznenada opalio. Ona je rekla da je naredila R.N. da sakrije pištolj, jer je kupljen na crno. Tvrdila je da je pre pucnjave provela romantično veče se svojim nevenčanim suprugom R. N. i da su malo popili.

Tragom prijave ubistva, policija je ustanovila koga je R. N. pozvao i rekao da je ubio Veliku.

- Poziv da se dogodilo ubistvo stigao je iz grada u Šumadiji, a proverom je utvrđeno da je zvala V. V. bliska rođaka. Nju je, kako je rekla inspektorima, nazvala majka i potvrdila "da je V. V. ubijena". Kada je drugi put zazvonio telefon, začula je R. N., koji joj je rekao "da je tako moralo biti". Proverom poziva, utvrđeno je da je R. N. stvarno zvao rođaku upucane žene- rekao je naš izvor.

V. V. je policajcima objašnjavala "da joj rođaka smešta i da želi da je rastavi od voljenog čoveka“ i da je zato prijavila njeno ubistvo - prepričava izvor i dodaje da su ljubavnici bili mortus pijani i da nisu želeli da sarađuju sa policijom.

- Nisu želeli da kažu gde su sakrili pištolj. U jednom trenutku, R. N. je preuzeo glavnu reč, tvrdeći da je on sakrio oružje. Potom se mašio za čašicu s rakijom i priznao da je zvao V. V. rođaku i da je rekao "da je tako moralo biti“, ali ne i da je on pucao. Posle uviđaja, paru je urađena parafinska rukavica kao i alko- test, a muškarac je imao više od dva promila alkohola u krvi - rekao je izvor.

Kako se saznaje, medicinski izveštaj je pokazao da V. V. nije mogla sama sebe da rani. Metak je ušao s visine, što znači da je najverovatnije pucao njen partner, dok je stajao iznad nje. V. V. će morati da bude operisana, jer je metak ostao zaglavljen blizu kičme.

Istraga utvrđuje šta se dogodilo među ljubavnicima, koji su svoju ljubav dogrevali čašicom rakije.

(Kurir.rs/Alo, E. S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...