OPET PALA KRV U BELVILU: Na identičan način lividiran Aleksandar Stamenković! Nije uspeo da umakne ubicama, OVEREN ISPRED KAFIĆA
Foto: Privatna Arhiva

obračuni se nastavljaju

OPET PALA KRV U BELVILU: Na identičan način lividiran Aleksandar Stamenković! Nije uspeo da umakne ubicama, OVEREN ISPRED KAFIĆA

Crna Hronika -

Večeras je u novobeogradskom naselju brutalno likvidiran tridesetčetvorogodišnji Bojan Mirković. ispred zgrade u kojoj je stanovao kada se vraćao kući iz supermarketa.

On je primetio ubicu i pokušao da mu pobegne, ali ga je on sustigao u garaži gde ga je i ubio sa više hitaca. Uubica je imao kacigu za motor i pištolj sa prigušivačem. Na gotovo identičan način, pre četiri godine, u istom naselju ispred svog kafića likvidiran je i Aleksandar Stamenković (42)

Da podsetimo Stamenković je bio suvlasnik lanca kafića "Pjaca del kafe" i preduzeća "Korbik kofi", a likvidiran je u junu 2016. u 9.45 sati u beogradskom naselju Belvil, nedaleko od svog lokala. U njega je rafalno ispaljeno više hitaca, a ubica mu je presudio pucnjem u glavu, posle čega je pobegao sa saučesnikom na motoru.

U trenutku egzekucije, na platou između zgrada bilo je više roditelja sa decom, a u baštama kafića sedeli su gosti. Ubijeni Stamenković parkirao je svoj crveni "rendž rover" nekoliko desetina metara od kafića čiji je vlasnik, i ka kojem se uputio. Očevici kažu da mu je napadač, obučen u crno, presekao put.

foto: Mirko Žunić

- Odjednom se pojavio na motoru sa još jednim i zapucao iz čista mira - uplašeno su komentarisali građani koji su se zatekli na mestu nesreće. - Pokušao je da umakne, ali nije uspeo.

Samo što je izašao iz džipa, napadač je otvorio paljbu na njega, o čemu svedoči više čaura oko vozila. Bežeći da sačuva glavu, nesrećni Stamenković je ispustio torbicu, naočare i kesu sa voćem. Uspeo je da stigne do komšijskog kafića "Berlin bar", ispred kojeg su ga stigli kobni meci. Pao je na stomak. Dok je nepomično ležao, ubica mu je prišao s leđa i pucao u glavu.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je u žrtvu ispalio osam metaka, pre nego što ga je "overio". Stamenković je bio hapšen zbog trgovine narkoticima i nanošenja teških telesnih povreda. Pretpostavljalo se da je ubijen u narko-obračunu.

Kurir.rs

Foto Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track