OTAC OPTUŽENOG ZORANA MARJANOVIĆA POSLE SUĐENJA: Moj sin pet godina trpi stres i proganjanje!
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

vladimir progovorio

OTAC OPTUŽENOG ZORANA MARJANOVIĆA POSLE SUĐENJA: Moj sin pet godina trpi stres i proganjanje!

Crna Hronika -

Pet godina traje hajka protiv mog Zorana. On je pod stresom i ne želi da daje izjave, nije raspoložen posle dva suđenja koja je imao prošle nedelje. Ovo je juče za televiziju Pink rekao Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, optuženog da je 2016. na nasipu u Borči ubio svoju suprugu Jelenu, pevačicu "Granda".

Nevin čovek

- Pet godina stresa imamo. Nadamo se oslobađajućoj presudi, jer nevinog čoveka možeš samo da oslobodiš. Niko i ne sumnja da je on kriv i da može biti kriv, jer se sve ovo namešta, od samog početka mu se namešta - rekao je Vladimir i uputio novinare da za više informacija pitaju advokatski tim ili samog Zorana:

ubijena pre skoro pet godina
ubijena pre skoro pet godinafoto: Privatna Arhiva

- Advokati kažu da se bore. Zoran je dobro, ali izbegava da daje izjave, pet godina ga proganjaju, mnogo toga je prošao.

Zoran stiže u sud
Zoran stiže u sudfoto: Tamara Trajković

Podsetimo, u četvrtak i petak pred Višim sudom u Beogradu održana su dva ročišta u postupku koji se vodi protiv Zorana Marjanovića, a sudski veštak telekomunikacione struke Dragoljub Vasiljević naveo je da je optuženi namerno ugasio telefon u periodu kad je njegova supruga ubijena, ali i da su se, na osnovu baznih stanica, oni morali sresti na nasipu.

Veštak objasnio

- Znamo da se Jelena kretala nasipom i da je u 16.56 bila na tački s koje je sišla, a za Zorana nemamo podatak gde je i kuda se kretao, ali se njegov telefon na tom mestu na kom je ona uključuje u 17.04 i po meni je moralo doći do susreta - rekao je veštak na suđenju.

Kurir.rs/J. I./ Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić, privatna arhiva, Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track