DOŠAO U PICERIJU DA SE OBRAČUNA: Uhapšen novosadski nasilnik koji je napao i PUCAO NA GOSTA!
Foto: Prinskrin

brza akcija policije

DOŠAO U PICERIJU DA SE OBRAČUNA: Uhapšen novosadski nasilnik koji je napao i PUCAO NA GOSTA!

Crna Hronika -

D. Dž. (33), koji je priveden zbog sumnje da je juče uveče u lokalu u Novom naselju kod Novog Sada napao A. A. (29), te pucao iz startnog pištolja, ušetao je u lokal i odmah nasrnuo i počeo da vređa mladića.

Novosadska policija juče je privela osumnjičenog muškarca iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela nasilničko ponašanje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je u lokalu udario dva puta A. A. i zatim ispalio dva hica iz startnog pištolja. Kako nezvanično saznajemo iz policije u trenutku obračuna u lokalu, odnosno piceriji, nije bilo drugih gostiju i obračunu je prisustvovala konobarica i, kako se vidi na snimku, još jedan mladić koji je došao sa napadačem!

- D. Dž. je ušao u lokal gde je u tom trenutku bio mladić A. A. i konobarica koja je radila tu noć. Odmah je prišao stolu gde je sedeo mladić i počeo prvo verbalno da ga napada, odnosno vređa, da bi mu nakon toga udario dva šamara te opalio dva hica iz startnog pištolja – kaže izvor blizak istrazi.

Sukob od ranije?

Kako se pretpostavlja, D. Dž. i A. A. su imali sukob od ranije i D. Dž. je znao da se mladić nalazi u lokalu i došao je kako bi se s njim obračunao.

Kako saznajemo, D. Dž. je odreženo zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kako se vidi na snimku napada koji kruži društvenim mrežama, odmah nakon što je udario mladića, D. Dž. je izvadio pištolj i zapucao! Preplašena devojka uhvatila se za glavu i legla je da izbegne hice.

Kurir.rs/Blic

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track