JEZIVA NESREĆA U KIKINDI KOD STADIONA VAŠARIŠTE: U sudaru s kamionom poginuo muškarac iz Novog Miloševa (FOTO)
Foto: Foto: S.U.

JEZIVA NESREĆA U KIKINDI KOD STADIONA VAŠARIŠTE: U sudaru s kamionom poginuo muškarac iz Novog Miloševa (FOTO)

Crna Hronika -

KIKINDA - Lj.R. (59) iz Novog Miloševa, vozač putničkog automobila marke “jugo 45”, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se, oko 7.45 sati , dogodila na periferiji Kikinde, kod stadiona Vašarište.

Umesto da se zaustavi na prometnoj raskrsnici ulica Miloša Velikog i Stevana Sremca, vozač “juga” je produžio:

foto: Kurir/S.U.

-“Jugo” se kretao iz pravca Elektrodistribucije prema centru grada. Umesto da se zaustavi na raskrsnici i ispoštuje znak “stop”, vozač je produžio napred. Došlo je direktog sudara sa “naftaškim” kamionom. Od zadobijenih povreda, Lj.R. je preminuo na licu mesta. On je bio sam bio u vozilu - rečeno nam je u kikindskoj policiji.

foto: Kurir/S.U.

Kikinđani koji su se u tom trenutku našli na ulici potvrdili su da je vozač kamiona kočio i pokušao da eskivira “jugo”. Nije, nažalost, uspeo da izbegne sudar. Dok je još trajao uviđaj, koji su obavili pripadnici kikindske policije i Osnovnog javnog tužilaštva, na lice mesta stigli su supruga i sin nastradalog čoveka iz Novog Miloševa. Telo nastradalog vozača upućeno je na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu.

foto: Foto: S.U.

Jedan od očevidaca tragedije, ispričao nam je da je poginuli vozač hteo je da skrene levo, u ulicu Stevana Sremca. Kikinđanin, Denis Radu, koji živi u blizini mesta nesreće, nerado se prisetio šta se potom dogodilo:

foto: Kurir/S.U.

- Išao sam sa majkom da podignemo socijalnu pomoć. Odjednom, prolomio se strahoviti prasak. Vozač „juga“ je skrenuo levo, ali ga je veliki „naftaški“ kamion, koji je imao pravo prvenstva prolaza, odgurnuo. Pre toga je kamiondžija kočio, ali nije uspeo da izbegne “jugo”. Približili smo se i doživeli šok od prizora. Krvi je bilo na sve strane- ispričao je Radu.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track