ESTRADNI MAKRO IZLAZI IZ PRITVORA: Mihajlo Maksimović dobija nanogicu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

odluka VIŠeg SUDa U BEOGRADU

ESTRADNI MAKRO IZLAZI IZ PRITVORA: Mihajlo Maksimović dobija nanogicu!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Suđenje Mihajlu Maksimoviću koji je optužen da je podvodio nekoliko devojaka, odloženo je danas pred Višim sudom u Beogradu, ali je sud doneo odluku da posle godinu i devet meseci iza rešetaka, danas napusti Centralni zatvor.

Maksimovićevi branioci, advokati Nemanja Govedarica i Dejan Dobrosavljević potvrdili su za Kurir da mu je pritvor ukinut i zamenjen blažom merom, kućnim pritvorom.

Inače, na današnjem suđenju trebalo je da sedoče dve devojke koje su pred tužilaštvom ranije svedočile da su se bavile prostitucijom a da im je klijente pronalazio Maksimović, ali se one danas kao ni na prethodnom suđenju nisu pojavile.

- Preko punomoćnika su dostavile lekarsku dokumentaciju. Ipak, neobično je da se devojke, koje u predmetu imaju status oštećenih već drugi put za redom ne pojavljuju da svedoče. Najverovatnije je sudija, imajući to u vidu i doneo odluku da pritvor Mihajloviću zameni nanogicom - objašnjava sagovornik Kurira.

Mihajlo Maksimović, najpoznatiji estradni makro, uhapšen je u februaru prošle godine, a za njega su navodno radile brojne učesnice rijalitija, starlete i uspešne žene različitih zanimanja.

On je na saslušanju priznao da je podvodio devojke ali je tvrdio da ih nije primoravao da se bave prostitucijom, već da su dobrovoljno radile i zarađivale veliki novac.

(Kurir.rs/J. Spasić/Foto: Aleksandar Jovanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track