Najnovije vesti

FITNES TRENER NESTAO JE MISTERIOZNO PRE SKORO 2 MESECA: Od Jova ni traga ni glasa, a njegova drugarica sada otkrila NOVE SUMNJE
Foto: Facebook

svaki trag mu se izgubio u Malom Mokrom Lugu

FITNES TRENER NESTAO JE MISTERIOZNO PRE SKORO 2 MESECA: Od Jova ni traga ni glasa, a njegova drugarica sada otkrila NOVE SUMNJE

Crna Hronika

Beogradski fitnes trener Jovo Kecman nestao je pre skoro dva meseca u Malom Mokrom Lugu i još od njega nema ni traga ni glasa.

Njegovi prijatelji kažu da sumnjaju da Jovo više nije među živima, kao i da je njegov iznenadni nestanak povezan sa nestancima dva navijača koja su se dogodila u poslednjih nekoliko meseci.

- On nije imao neke konkretne veze sa tim mladićima koji su nestali, niti ih je poznavao, međutim sve se više sumnja da je je njegov nestanak nekako povezan sa tim. Sumnja se i da on možda ipak više nije među živima - kaže njegova drugarica koja je želela da ostane anonimna.

Kako su ranije ispričali Kecmanov otac Mile, ali i njegova devojka, Jovo ne bi nestao tek tako i bez da se javi makar ocu za kog je jako vezan, pa se od prvog dana sumnjalo da je sve povezano sa nekim kriminalnim obračunom. Jovo je kobnog dana i telefon ostavio kod kuće.

Da nesreća porodice Kecman bude još veća, Jovina baka, Ružica (104), inače najstarija sugrađanka opštine Voždovac, preminula je pre nekoliko dana. Kažu, od tuge za unukom.

- Ona je umrla od tuge za unukom, nije to mogla da podnese. Ona je žena bila veoma vitalna i sposobna, sve je mogla da radi. Nije bila bolesna, jednostavno ju je Jovin nestanak dokrajčio - kaže drugarica nestalog fitnes trenera.

Podsetimo, Jovo je nestao 24. septembra kada je otišao da se sastane sa prijateljem u Malom Mokrom Lugu. Njegov otac rekao je da je on tada kod sebe ima pozamašnu sumu novca, ali i da sumnja da "se upetljao u nešto što ima veze sa kriminalom".

Kako je ranije ispričala njegova devojka, on je nekoliko dana pre nestanka govorio da "ima neki problem", ali da mora sam da ga reši, međutim niko nije ni slutio da može tek tako da nestane.

Inače, prema saznanjima porodice, policijska istraga ide u tom smeru da je njegov nestanak povezan sa ostalim nestancima u Beogradu.

Još jedna informacija zbog koje se sumnja da Jovo više nije među živima jeste i činjenica da je mnogo bio vezan sa svog oca, te i da je želeo da ode, našao bi način da se javi svom ocu.

Kako je ranije rekla njegova porodica, njega kriminal nikada nije interesovao, mrzeo je alkohol i narkotike, a neprijatelje nije imao i nikada mu ranije niko nije pretio, a da su oni to znali.

Pre dva i po meseca u Beogradu nestao je Goran Veličković Goksi. Dva dana kasnije, videvši da se ne vraća kući, njegova supruga je prijavila nestanak.

Za Lazarom Vukićevićem (31), traga se od 14. oktobra. On je inače od ranije poznat policiji jer je izvesno vreme proveo u zatvoru jer je pucao na vođu navijača Partizana, Nikolu Vavića, a prema nezvaničnim informacijama bio je blizak navijačima Crvene zvezde.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...