ESTRADNI MAKRO PUŠTEN IZ PRITVORA: Mihajlo Maksimović dobio nanogicu!
Foto: Ana Paunković

VIŠI SUD U BEOGRADU

ESTRADNI MAKRO PUŠTEN IZ PRITVORA: Mihajlo Maksimović dobio nanogicu!

Crna Hronika -

Šapčanin, za kog su radile rijaliti zvezde i starlete, tokom boravka iza rešetaka pustio bradu i promenio lični opis

Mihajlo Maksimović, estradni makro, za kog su navodno radile starlete, rijaliti učesnice i uspešne žene različitih profesija, juče je, posle godinu i devet meseci, iz Centralnog zatvora prebačen u kućni pritvor.

Maksimovićevi branioci, advokati Nemanja Govedarica i Dejan Dobrosavljević, potvrdili su za Kurir da mu je pritvor ukinut i zamenjen blažom merom, kućnim pritvorom.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Maksimović je u stan, u kom će boraviti, stigao oko 15 sati u pratnji službenika, koji mu je postavio nanogicu. Promenio je lični opis, smršao i pustio bradu, a stvari spakovane u kese i kutije sam je izneo do stana.

Pred Višim sudom u Beogradu protiv Maksimovića se vodi postupak za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji, ali je jučerašnje ročište odloženo pošto se nisu pojavile dve devojke, koje su ga tokom istrage optužile da ih je primoravao da treniraju, idu na ginekološke preglede i kupuju skupu garderobu.

- Trebalo je da prvi put svedoče pred sudom, međutim, one se po drugi put nisu pojavile. Njihova zastupnica, pošto obe imaju status oštećenih, donela je kopiju lekarske dokumentacije kako bi opravdala izostanak. Sud je naloži veštačenje dokumentacije i prihvatio predlog odbrane da Maksimović ćeliju zameni nanogicom - objašnjava izvor iz suda.

(Kurir.rs/J. S. - J. I./foto Ana Paunković, Aleksandar Jovanović Cile)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track