ODLOŽENO SUĐENJE BAKA COKI: Stojanka u bolnici zbog korona virusa?
Foto: Nemanja Nikolić

VIŠI SUD U BEOGRADU

ODLOŽENO SUĐENJE BAKA COKI: Stojanka u bolnici zbog korona virusa?

Crna Hronika -

Pripremno ročište pred početak suđenja Stojanki Stojanović (72), poznatijoj kao baka Coka koja je optužena za ubistvo investitora Zorana Trifunovića (59), u septembru 2018. na Zvezdari, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer se ona nije pojavila.

Njen advokat obavestio je sud da je baka Coka izostala zbog lošeg zdravstvenog stanja, a kako Kurir saznaje, ona ima korona virus i hospitalizovana je.

Zločin, koji su zabeležile sigurnosne kamere, podsetimo, dogodio se 2. septembra 2018. a optužena za zločin koji se dogodio na sred ulice, od avgusta prošle godine je u kućnom pritvoru.

foto: Printscreen, Vladimir Šporčić

- Prvo pripremno ročište bilo je zakazano za 13. februar, međutim ona se ni tada nije pojavila. Umesto da se izjasni o krivici pred sudom, tada je poslala pismo u kom je navela da je imala operaciju kuka, da ne može da dođe, ali i da je za nju suđenje veliki stres i da će, ako bude morala da dolazi na suđenja, "pre da se obesi" - podsetio je sagovornik Kurira.

On dodaje da je posle operacije Stojanka još nekoliko puta zbog zdravstvenih problema bila u bolnicama i da je navodno i sada hospitalizovana.

Podsetimo, na snimku sa sigurnosnih kamera koje su snimile zločin, vidi se kako Stojanka prilazi investitoru, vadi pištolj iz torbe i puca u njega.

foto: Printskrin

- Pošto je overila žrtvu nasred ulice, vratila se kući, našminkala se i zaspala. Tako je dočekala policiju - podseća sagovornik.

U pritvoru je provela skoro godinu dana, a posle hapšenja njen sin Marko izjavio je da je ona godinama bila u sukobu sa investitorom, tvrdeći da je pokojni njegovu majku prisiljavao da mu proda plac i kuću jer je hteo da gradi na tom mestu.

(Kurir.rs/J. S./foto Vladimir Sporčić Printscreen, Nemanja Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track