MISTERIOZNA SMRT DILERA IZ LAZAREVCA: Tek je izašao iz zatvora i trebalo je da se ženi, ali je stradao pod čudnim okolnostima
Foto: Kurir/ V.T., Printscreen Facebook

dve verzije

MISTERIOZNA SMRT DILERA IZ LAZAREVCA: Tek je izašao iz zatvora i trebalo je da se ženi, ali je stradao pod čudnim okolnostima

Crna Hronika -

Misterija smrti Marka M. (29) iz Lazarevca, koji je preksinoć pronađen kako leži ispred zgrade u kojoj je stanovao, još nije razrešena.

Naime, Marko M, je zatečen iza zgrade u Ulici Đorđa Kovačevića u utorak oko 23.30 kako leži sa vidljivim povredama na telu. Nakon što su ga komšije pronašle, pozvale su Hitnu pomoć, a on je prevezen na VMA, a dva sata kasnije preminuo je od zadobijenih povreda.

1 / 5 Foto: Printscreen Facebook

Marko M. je kako kažu komšije u Lazarevcu godinama poznat po prodaji narkotika, a kako se našao ispred zgrade i šta se tačno desilo niko sa sigurnošću ne može da potvrdi.

Prema nekim informacijama, muškarac je navodno skočio sa terase svog stana, međutim na mestu navodnog pada nema vidljivih tragova krvi, a kako je mladić zatečen sa brojim povredama ova opcija je još pod znakom pitanja. Takođe, stanari zgrade kažu da kobne noći nisu čuli nikakav udarac koji bi ukazivao da je pao sa terase.

Pojedini meštani kažu da postoji i druga verzija priče i da je Marko kobne večeri pretučen i ostavljen ispred zgrade.

- Nismo čuli nikakvu galamu u stanu. Čuli smo šta se desilo tek kada smo videli policiju da se šeta oko zgrade - ispričao je jedan od komšija.

Žitelji Lazarevca kažu da je Marko M., oduvek bio poznat kao "problematični mladić".

- Svi u Lazarevcu znaju da je on uvek bio problematičan. Skoro je izašao iz zatvora. Koliko smo čuli bavio se dilovanjem droge... - navode komšije i dodaje:

- U ovoj zgradi su dva stana bila njegova, tačnije u jednom je živeo njegov otac, a u drugom on. Nešto kasnije prodali su jedan stan, njegov otac se odselio u drugo mesto gde ima farmu pilića i time se bavi, dok je Marko ostao sam u jednom stanu. Navodno je imao i trudnu devojku sa kojom je trebalo da se oženi - ispričao je jedan komšija.

foto: Kurir/ V.T.

Sumnjiva lica, nepoznati mladići, ali i policija često su obilazili stan Marka M.

- On je ovako bio fin mladić, uvek se javljao kada sretne nas komšije. Nisam video da je komšijama pravio veće probleme, ali tačno je da je policija često svraćala kod njega i da se tu ranije skupljalo društvo - pričaju komšije.

Na licu mestu, kako su zatekli reporteri "Blica", posebno je bila začuđujuća slika to što se nigde nisu mogli videti tragovi krvi, od eventualnog pada sa terase ili tuče kako se još spekuliše po komšiluku. Jedini predmeti koji se mogu videti u blizini Markove terase jesu peškir, papuče i mnogo istrošenih upaljača.

Bavio se prodajom narkotika

Udruženje građana "Sveti Sava", koje se bori protiv narkomanije i trgovine narkoticima u Lazarevcu, objavila je još ranije fotografiju Marka M., uz kratak opis ko je mladić.

- Marko M., ološ koji godinama truje omladinu Lazarevca, bavi se prodajom kokaina, heroina i marihuane... - piše između ostalog u objavi.

- Mislim da su te papuče njegove, ne znam tačno šta peškir radi na podu, ali verovatno je i to njegovo. Kao što vidite upaljači su na sve strane, ali i u zgradi - rekao je jedan od komšija.

Strah među Lazarevčanima, koji ne kriju, ne dozvoljava im da pričaju detalje ovog gnusnog događaja, a tek po neko kratko prokomentariše:"Ovde su svi narkomani i dileri, to svi znaju".

- Ovde slabo ko će reći bilo šta loše o drugome iako tako misle, ali ljudi se ovde generalno plaše. Mi ništa ne znamo šta se sinoć dogodilo, jer nismo bili tu, a kasnije ništa tačno nismo čuli - rekla je radnica iz obližnjeg lokala.

Kurir.rs/Blic

Foto Kurir/ V.T., Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track