KOMŠIJA O SMRTI BAKA COKE: Bila je nepokretna zbog operacije, verovatno nije više sina htela da muči i sama sebi je presudila
Foto: Ana Paunković

tragedija

KOMŠIJA O SMRTI BAKA COKE: Bila je nepokretna zbog operacije, verovatno nije više sina htela da muči i sama sebi je presudila

Crna Hronika -

Stojanka Stojanović, baka Coka, pronađena je večeras mrtva u svojoj kući na Zvezdari, u Ulici Olge Jovanović. Ona se teretila za ubistvo koje se dogodilo 2. septembra 2018. godine u Bulevaru kralja Aleksanda. Ona je bila osumnjičena da je u investitora Zorana Trifunovića ispalila tri hica iz pištolja.

Kako je ispričao komšija Stojanke Stojanović, on je oko 18 sati video policijske automobile u komšiluku. Sin je pronašao sa nožem u grudima, verovatno kad se vratio iz grada.

Prema njegovim rečima, baka Coka je bila nepokretna.

- Operisala je kukove i od tih kukova nije više mogla na noge, pa je bila u bolnici jedva su je izveli, u ćebetu su je izneli, pa su je posle izvesnog vremena vratili, verovatno više sin nije mogao da se bori. Ona kad padne dole ne mogu da je vrate na krevet. Bila je u vrlo teškom stanju. Od one jake žene odjedanput se srozala verovatno nije više sina htela da muči i sama sebi je presudila - rekao je ovaj komšija.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track