POJEŠĆE TE MRAK: Svedok potvrdio da je ubijeni Marinković pretio ženi ubice, ali da je i njemu slao preteće poruke
Foto: Nemanja Nikolić

RASTURIO MU PORODICU PA GA LIKVIDIRAO

POJEŠĆE TE MRAK: Svedok potvrdio da je ubijeni Marinković pretio ženi ubice, ali da je i njemu slao preteće poruke

Crna Hronika -

Istraga koja se protiv Radovana S. vodi zbog ubistva Milovana Marinkovića (52), u semptembru u okolii Osečine, juče je nastavljena u Višem tužilaštvu u Valjevu saslušanjem svedoka koji je potvrdio da je pokojni Marinković i njemu slao preteće poruke.

Podsetimo, posle zločina u porodičnoj kući ubijog, sumnjalo se da su supruga osumnjičenog Vesna S. i pokojni bili u vezi i da je zločnin počinjen iz ljubomore. Međutim, kako je Kurir pisao, drugačije svetlo na ceo slučaj bacile su uznemirujuće i preteće poruke koje su istražitelji pronašli a koje je ubijeni slao Vesni S., inače uglednoj doktorki.

- Svedok koji je juče saslušan potvrdio je da ubijeni Marinković nije samo Vesni S. slao preteće poruke, već da je isto činio i sa njim. Navodno, ovaj Novosađanin ga je zbog poruka u kojima je između ostalog pisalo i "poješće te mrak" ubijenog prijavio policiji - kaže izvor iz istrage.

Kurir je juče kontaktirao i branioca Radovana S., advokata Ivana Gvozdenca, međutim on nije želeo da govori o sadržini iskaza svedoka.

foto: Privatna Arhiva

- Ne mogu da ulazim u sadržinu iskaza ispitanog svedoka, ali mogu da kažem da je on potvrdio stav koji je iznela odbrana, te verujem da će rezultat istrage pokazani ko je zapravo istinska žrtva u ovom tragičnom događaju - kratko je rekao Gvozdenac.

(Kurir.rs/J. S./foto Nemanja Nikolić, Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja