PALICAMA MU POLOMILI LOBANJU: Nenadu se bore za život! Trojica siledžija ga presrela i brutalno pretukla zbog STAROG SUKOBA!
Foto: Ana Paunković, Ilustracija

strašno

PALICAMA MU POLOMILI LOBANJU: Nenadu se bore za život! Trojica siledžija ga presrela i brutalno pretukla zbog STAROG SUKOBA!

Crna Hronika -

Motiv brutalnog prebijanja Nenada J. (29) iz valjevskog sela Zlatarić najverovatnije je stari sukob između pretučenog i jednog od napadača.

Trojica Valjevaca napali su i zverski pretukli Nenada nanevši mu teške telesne povrede. Nasilnici su Nenada toliko toliko tukli palicama da su mu slomili lobanju i lekari u Beogradu se mladiću bore za život.

Nenad je u sredu oko 21 sata napadnut u ulici Pere Komirićanca u Valjevu, a presreli su ga Miloš R. (22), Nenad J. (25) i Bojan P. (42), sva trojica iz Valjeva, koji su ubrzo i uhapšeni. Napadači su žrtvu brutalno pretukli palicama nasred ulice.

Napad na N. J. videla je jedna Valjevka koja je i prepoznala jednog batinaša i odmah alarmirala policiju. Nakon toga, policija je brzo identifikovala i ostale napadače i uhapsila ih. U prvom trenutku se sumnjalo da postoji još jedan napadač, četvrti mladić, međutim istragom je utvrđeno da je i on bio svedok napada, a ne učesnik u istom.

- Najverovatniji motiv su neraščišćeni računi koje su prebijeni mladić i osumnjičeni Nenad J. imali od ranije, pošto su se sukobili u gradu. Pretpostavlja se da su se dogovorili da se susretnu ponovo i reše spor. Nenad je sa sobom povezeo i dva druga. Grupa muškaraca teško da je tek tako šetala gradom „naoružana“ palicama, slučajno srela nekoga pa ga pretukla – navodi izvor iz istrage.

Inače, svi uhapšeni, kao i pretučeni, imaju dosijee u policiji zbog raznih krivičnih dela, a vode se i u kaznenoj evidenciji.

N.J. (29), koji je zatečen u lokvi krvi i besvesnom stanju, konstatovane su mnogobrojne povrede na glavi opasne po život, u vidu razderotina i nagnječenih rana i izliva krvi na mozak, zbog čega je iz Urgentnog centra valjevske bolnice prebačen u Beograd gde se lekari bore za njegov život.

Trojici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni osnovnom tužilaštvu u Valjevu.

Kurir.rs/Blic

Foto ilustracija Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track