OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Otac i sin pucali i ranili muškarca (39) pa pobegli, teško ranjena slučajna prolaznica
Foto: indeksonline.rs

užas

OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Otac i sin pucali i ranili muškarca (39) pa pobegli, teško ranjena slučajna prolaznica

Crna Hronika -

NOVI PAZAR – M. K. (39) iz Novog Pazara ranjen je danas oko 15 časova u pucnjavi u tom gradu kada su na njega, kako se sumnja, otvorili vatru H. A. i njegov sin A. A. iz tog grada. Jedan metak pogodio je slučajnu prolaznicu u grudi, navodi Blic.

Novi Pazar
foto: Indeksonline.rs

Vatreni obračun se dogodio u Novom Pazaru, a otac i sin zapucali su na 39-godišnjaka iz kola u pokretu.

Hici su M. K. pogodili u nogu i on je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu. Jedan od metaka pogodio je i njihovu sugrađanku M. M. (32), inače slučajnu prolaznicu koja se po svemu sudeći našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

Nesrećnu ženu je hitac pogodio u grudi, a pojedini lokalni mediji preneli su da je u trenutku pucanjve na ulici bila sa detetom.

Novi Pazar
foto: Indeksonline.rs

H. A. i njegov sin A. A. su potom pobegli sa lica mesta i policija intenzivno traga za njima.

U pucnjavi ranjena Meliha M. iz Novog Pazara, i dalje kritično

Dve osobe su teško ranjene u pucnjavi na Keju 37. Sandžačke divizije u Novom Pazaru, a prema prvim rezultatima istrage, do pucnjave je došlo između H.A. (45) i njegovog sina A.A. (23) sa jedne strane i M.K. (39) sa druge, navodi portal Indeksonline.rs

Novi Pazar
foto: Indeksonline.rs

U pucnjavi je teške povrede opasne po život zadobila slučajna prolaznica Meliha M. kojoj se lekari i dalje bore za život. Teško je ranjen i M. K. ali je trenutno van životne opasnosti.

Ranjeni došli u jako teškom stanju, trenutno van životne opasnosti

Zamenik načelnika hirurškog odeljenja u Opštoj bolnici u Novom Pazaru dr. Izet Tutić u kratkoj izjavi za medije potvrdio je da su devojka i muškarac, koji su povređeni u današnjoj pucnjavi u stabilnom stanju, navodi Indeksonline.rs

“Primljena su dva pacijenta, u jako lošem stanju sa povredama koje su opasne po život u momentu nanošenja. Radi se o muškom i ženskom pacijentu. Muškarac srednjih godina zadobio je jednu ustrelnu i jednu prostrelnu ranu u predule leve karlice i kuka, a ženska osoba u predelu grudnog koša” – rekao je Tutić.

Dodao je i da se obe povređene osobe trenutno nalaze van životne opasnosti.

“Došli su u šoknom stanju sa obilnim krvarenjem. Ja sam hitno intervenisao i spasio oba pacijenta. Sad za sada su van životne opasnosti” – zaključio je Tutić.

(Kurir.rs/Blic/indeksonline.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track