ŽALILA SE NA NJEGA, ALI OVAKO NEŠTO NISAM NI SLUTIO: Očajni otac ubijene Milene priča šta mu je ćerka proživljavala
Foto: Dragan Ilić

nezapamćeno u aleksincu

ŽALILA SE NA NJEGA, ALI OVAKO NEŠTO NISAM NI SLUTIO: Očajni otac ubijene Milene priča šta mu je ćerka proživljavala

Crna Hronika -

ALEKSINAC - Vinko Milovanović (72), otac Milene Prokić koju je juče u centru Aleksinca, ubio bivši muž Saša Prokić, kaže da mu se ćerka žalila da je bivši suprug maltretira i da je i ranije odlazila iz kuće zbog njegovih batina.

On, međutim, dodaje da nije ni pomislio da će se ovako nešto dogoditi i da će Milena stradati od ruke svog muža.

- Žalila mi se na muža. Tukao je stalno ali ne znam razlog. Jednom je došla ti kod mene sa detetom na mesec dana. On je govorio: "Ne znam što je otišla, nismo se svađali". Pa ne bi otišla bez razloga... - kaže Vinko.

On dodaje da je njegova ćerka bila veoma vredna i da je radila više poslova.

- Bila je vredna. Ustane ujutru, sredi unuče, pomuze krave, ide na posao, vrati se sa posla pa ode da kosi i sakuplja seno. On je radio u firmi dok nije povredio ruku. Žalila se na njega, ali ovako nešto nisam očekivao da može da se desi - kaže Vinko.

Meštani Kraljeva kažu da je Milena imala teško detinjstvo i da se nadala da će joj krenuti nabolje kada se udala.

- Teško je odrastala u kući bez krova koju je njen deda zapalio. Kada se udala, mislili smo sada će biti bolje a evo kako je ispalo. Bila je jako vredna žena i žena "na mestu". Bila je i muž i žena i drug i sestra, u kući i van nje - kaže jedna komšinica iz Kraljeva.

- Ona je bila radnik kakav se samo poželeti može. Jedna od najboljih. Ništa joj nije bilo teško. Dolazila je na poslao direktno sa poljoprivrednih radova i vredno radila. Niko ne veruje da je imala nekog drugog muškarca i da je to razlog za ovu tragediju. Jednostavno je otišla od muža jer više nije mogla da izdrži život da njim jer joj je svašta prebacivao - kaže za list njena koleginica.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track